התלבטות בין בני זוג - מה נורמלי?

תאריך פנייה: 17.02.2022 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
צרות של עשירים
מתלבטת בין שניים
17.02.2022 • 20:16

שלום
ד"ר חסון,האם זה נורמלי להתלבט בין שני בחורים? ואיך מגיעים להחלטה?לפני כחודשיים הכרתי ממש באותו זמן שני גברים באתר היכרויות.אחד גר מאוד קרוב אלי, משכיל, נחמד, עדין, חכם, נראה בסדר+, עבודה טובה, נסיון עשיר עם נשים, מסובך במאבקים משפטיים קשים מאוד עם האקסיות שלו בנושא הילדים. התחלנו לצאת, ולמרות שבהתחלה היו לי הרבה ספקות לגבי מידת ההתאמה שלנו, ההתלהבות שלו מהקשר וההשקעה ממש הרשימו אותי אז המשכתי.השני גר במרחק כמה שעות טיסה והיה בביקור בעיר שלי (כן- אני לא גרה בישראל). הוא יהודי- לא שזה חשוב כל כך אבל זה לא חסר חשיבות לחלוטין, מאוד חכם, השיחות איתו זורמות ומעשירות אותי. הוא יותר מבוגר אז מבחינת המראה הוא קצת לוקה אבל עדיין סביר. כרגע אין לו משרה מסודרת שזו קצת בעיה מבחינתי. הוא מוכן\רוצה לעבור קרוב אלי. אין לו ילדים שזה גם עשוי להיות יתרון. הוא גם מאוד מעוניין.איך מחליטים? אני מעוניינת בקשר לטווח ארוך אך לא בילדים, ושניהם עשויים להתאים , או שלא.אני עוד מעט בת 40.זה מאוד מעיר עלי כי אני מרגישה שמה שלא אבחר- אני אעשה טעות

ד"ר אורן חסון
כשלפעמים צריך להחליט מתישהו
18.02.2022 • 08:46

צש"ע יקרה,
כן, זה נורמלי להתלבט. מה עוד שאף אחד מהם לא מושלם, ולכל אחד מהם יתרונות וחסרונות שונים. ויתכן שאת צודקת, אגב, כי אם וכל עוד את לא שלמה עם הבחירה שלך, יתכן שהיא טעות, כלומר, זה נכון. יתכן שאף אחד מהם לא הגבר הנכון. גם זו החלטה שתצטרכי לקבל, אבל את לא חייבת לקבל אותה מיד. אני מציע שתלכי עם התחושות שלך, ואם את רוצה לתת צ'אנס לאחד מהם, עשי זאת, ואם וכאשר תביני באופן יותר בהיר וברור שזה לא מתאים לך, אז לא.עד אז, זה לגמרי נורמלי להתלבט. רק שלפעמים צריך להחליט מתישהו...

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083