התלבטות בזוגיות - לך על זה

תאריך פנייה: 24.11.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
לוחם
עדיין לא פתור...
24.11.2011 • 22:30

שלום
דר' רשמתי בעבר על סיפורי האישיבתקציר ממש קצר אני חייל שהכרתי מישהיא שלא במחלקה שלי מצד אחד הקשר ממש ממש התהדק ביניינו עד למצב כזה שלדוגמא בשבוע האחרון כמעט ולא ישנתי בלילות עקב פעילויות כאלה או אחרות וביום רביעי [אתמול 23 לחודש] הייתי צריך לצאת הביתה והיום לחיילת שאני דיי דלוק עליה יש יום הולדת והסכמתי להחליף אותה בכוננות ולהשאר עוד לילה לבן ולצאת היום הביתה בשביל שהיא תצא ביום רביעי או כמו עוד דוגמא שלי הייתה הפניה אמיתית בחר"פ צריפין והיא שיקרה ואמרה למפקד שלה שגם לה יש הפניה לשם ונסענו יחד לשם ולאחר מכן להסתובב וממש ממש נהנתי לפעמים זה היה נראה שקוף לעיין שאם אני יתן לה נשיקה או יעשה צעד היא לא תעיף לי כאפה והיא דיי תזרום ולפעמים בדיוק ההפך המושלם עד שגם הייתה שיחת טלפון מבן אדם שמסתבר שהם סוג של יוצאים יחד כששאלתי אותה מה הולך ביניהם ואם הם ביחד או יהייו היא השיבה בשלילה אני מממש ממש מבולבל אני לא יודע מה לעשות מצד אחד אני יודע בתת מודע ובראש שאני צריך לרדת ממנה גם כי היא קטנה ממני ב-3 שנים ויש לנו מספיק זמן לשרת יחד גם מצד הקשר עם הבן אדם הזה שלא מוגדר לי באופן מלא מה הוא ומי הוא אבל מצד שני היא לא יוצאת לי מהראש היא ממש ממש מוצאת חן בעיניי ואני כל היום חושב עליה בצורה כזו או אחרת

ד"ר אורן חסון
לך על זה...
25.11.2011 • 11:55

לוחם יקר,
אני חושב שעיקר הקושי שלך הוא ההתלבטות. אם היא לא תעיף לך כאפה, לך על זה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083