התלבטויות לגבי עתיד זוגי - מה לעשות?

תאריך פנייה: 01.12.2009 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
תמר
צריכה ייעוץ...
01.12.2009 • 16:32

יש לי חבר 5 חודשים ואנחנו מאוד אוהבים אחד את השניהמאוד טוב לנו וכייף לנו ביחד.הבעיה אצלי שאני כרגע לא רואה את העתיד שלי איתו בגלל סיבות שונותשכרגע לא מפריעות לי אבל כן מפריעות מספיק כדי לא להתחתן עם הבחור.אחת הסיבות היא שאני יודעת על דיכאון אצלו במשפחה ועוד הפרעת נפש דבר שמאוד מפחיד אותי לגבי העתיד שלי ובעיקר של ילדיאנחנו בני 25.מצד אחד אני חושבת שטוב לי ורוצה להמשיך כך מצד שני אני כבר גדולה ואני יודעת שאני צריכה להסתכל לכיון העתיד שלי אז אולי אני כן צריכה לסיים את הקשר עם כל הקושי שבדבר.אני יודעת שיהיה לי קשה כי אני מאוד מאוד אוהבצת אותו ואני לא רוצה להיות לבד.לא היה לי חבר הרבה מאוד שנים וקשה לי לחזור לזה שוב. אני כבר עכשיו שאני כותבת את ההודעה אני מתגעגעת אליו ובוכה.אני מאוד מתוסכלת ולא יודעת מה לעשות... האם באמת אלי לסיים את הקשר הזה?

ד"ר אורן חסון
אספי מידע מדוייק, ותחליטי אחר-כך
02.12.2009 • 01:02

תמר יקרה,
כתבת על שתי סיבות שמפריעות לך לראות איתו עתיד משותף, אבל אף אחת מהן לא קשורה אליו ישירות. את נמצאת במצב של חוסר ידע לגבי אותן סיבות, כי לא בדקת מה מידת התורשתיות שלהן. קבעי פגישה עם פסיכיאטר, והתייעצי. לפחות שתדעי אם יש לדברים הללו פתרונות, ומה הסיכוי שזה יעבור לילדייך. ותחליטי לאחר שתדעי, לא לפני זה. וכשתדעי, תהיי שלמה יותר עם כל החלטה שתקבלי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083