חיפוש זוגיות: טיפים ועצות

תאריך פנייה: 01.12.2009 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
דנה
מציאת זוגיות
01.12.2009 • 12:09

אני בחורה בת 30 ניהלתי מע' יחסים בעבר אבל הן היו קצרות בגלל חוסר התאמה, הייתה לי מע' יחסים רצינית בגיל 18 שנמשכה 3 שנים אבל נגמרה כי פנינו לכיוונים שוניםאני מחפשת בחור רציני אבל נראה כאילו זה בלתי אפשרי למצוא אותם בטח לא בברים בהם אפשר למצוא רק סטוצים או אתרי הכרויות שונים שלא ממש עזרו לי למצוא את זה שבאמת מתאים ליאני די מיואשת כבר והמשפחה לוחצתאיך אפשר למצוא זוגיות ?

ד"ר אורן חסון
לא להתייאש, ולעבוד
02.12.2009 • 00:57

דנה יקרה,
במקומות שבהם את אכן מחפשת, וגם, אולי, לא להתבייש לשאול חברות ומכרים אם מכירים מישהו מתאים לך. כמעט תמיד יש מי שישמח לשחק את השדכן ולהרים אנטנות עד שיגיע מישהו שהוא או היא יחשבו שמתאים.וגם, לא להתייאש. ולשאול את עצמך גם מדוע את פוגשת פחות מדי, או מדוע קשרים שהיו יכולים לעבוד, או שהיה להם פוטנציאל, לא התממשו. נסי לזהות מה לא עובד, ועבדי על זה. ואם את חושבת שיש לך בעיה אחרת, בקשי סיוע מקצועי. ולו רק כדי לקבל נקודת מבט חיצונית, שתשקף לך את מה שאת עושה או לא עושה.ראי גם את תגובתיכאן.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
דנה
לפי דעתי
03.12.2009 • 15:04

כל מה שחסר לי זה הדרכה של מישהו מבין בזה קצת יותר ממני, אולי מישהו מבחוץ יוכל לעזור לי יותריש דברים כאלו בכלל בימינו או שכל אחד לעצמו?תודה על ההתייחסות

ד"ר אורן חסון
איך למצוא בן זוג?
06.12.2009 • 00:21

דנה יקרה,
אם את שואלת על הדרכה מקצועית, אז בודאי שיש. לדעתי, עדיף שתלכי ליעוץ, אבל עדיף שתבדקי קודם שהאדם שאליו את מגיעה אכן מכיר את האפשרויות השונות, ויוכל לסייע לך בדרך. אם את נמצאת באזור המרכז, את מוזמנת ליצור איתי קשר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083