בטחון עצמי בזוגיות
דורית
תודה...+למצוא לי מקום במערכת
⌄
היי,אני מודה על התייחסותך הממוקדת ועזרת לי מאוד...שאלה נוספת, באותו קשר שאני נמצאת כרגע בתחילתו , אני מוצאת את עצמי מבלה איתו די הרבה באופן מאוד אינטנסיבי, וגם חושבת עליו ללא הפסקהבמערכת היחסים הקודמת שלי המצב נמשך כך יותר משנה...הרגשתי שאני מאבדת את עצמי לחלוטין ולא משאירה לעצמי שום מקום....והרגשתי שאין לי ממש ברירה, כי זה האופי שלי, לא הצלחתי לעשות דברים רבים אחרים..האקס שלי היה כמוני ואולי אף יותר תלוי ממני....ולכן הרגשתי מחנק וחוסר אונים..אני נורא מפחדת שזה יחזור על עצמו אבל כמה שאני מנסה לעשות דברים אחרים, אני לא מצליחה להתרכז ולמצוא בעצמי את המוטיבציה , לחזור לתחביבים שלי ולעיסוקים שלי...גם שאני עובדת אני עדיין איתו במחשבות וזה שואב ממני המון אנרגיות,אני אומרת לעצמי...היום לא אפגש איתו ואולי אתן לעצמי קצת זמן...ואז הוא מבקש שנפגש ואני נגררת ברצון אמנם...אבל גם בתסכול שמא זה ימשך ככה ושוב אמצא את עצמי באותו מצב ישן, מה עושים?
ד"ר אורן חסון
יותר בטחון
⌄
דורית יקרה,
אני יוצא מתוך הנחה שאת "השואלת", שתי שאלות למטה.טבעי שאת רוצה להיות איתו הרבה עכשיו. אלא שהשאלה היא למה. האם זה בגלל ההידלקות הראשונית, שהיא עוצמתית יותר, או בגלל החרדות שאולי הוא לא ירצה בך, ואת מנסה להיות קשובה מאד לכל רצון ובקשה שלו, כדי שלא לאבד אותו.אם את לא בטוחה, ואם את לא בטוחה בעצמך שתדעי לשים גבולות נכון, ובעיקר אם כל זה על רקע הסטוריה שלך שגרמה לך לאבד בטחון, את יכולה ללכת ליעוץ, כדי לקבל את הבטחון הזה. להיות בטוחה יותר שאת עושה צעדים נכונים ומהסיבות הנכונות. זה לא מבטיח לך צעדים מדוייקים יותר בכל שלב, אבל זה ייתן לך יותר בטחון במה שאת עושה, וגם לזה יש חשיבות רבה.