התלבטויות בזוגיות: מה לעשות?

תאריך פנייה: 09.02.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אילנית
מרגישה מתנדנדת
09.02.2013 • 15:29

שלום
לך!כתבתי לך לפני חודשיים.אמרתה לי ש"לא בכל תנאי". בזמן אחרון אני שומעת הרבה"אני אשתדל.אני ארשום וכו".זה קשור לרצון שלי ליותר זמן יחד. לפני שבועיים הזמין אותי למופע יפה בהפתעה.אוהב לבוא בהפתעה.שישי בערב אני לבד.קשר עם הבנות שלי לא משהו.עסוקות או כועסות אולי יחד... אני ממש סובלת כל ערב שישי.לצאת לבד אין לי לאן.גם לא מפשחה ללכת..אנחנו מכירים שנה והרבה לא זז לגבי שישי-שבת.אז הוא משתדל לפעמים,מפתיע בא.מזמיןלי חשובה יציבות לא פעם בה. יש עוד מילים שלא אמרתי?.כתבת לקבל אותו יפה בשמחה. אבל זה הולך יחד עם מה שאני מרגישה.יש עוד משהו .אחרי כמעט שבוע שלא נפגשנו הוא בא אוכל,נח.רוא טלויזיה.לא רעב לחיבוק נשיקה.שאל "מה ב7בערב נכנסים למיטה? פעם היה אחרת.למה אתה חושב?,,

ד"ר אורן חסון
לקבל ביטחון בקבלת החלטות
09.02.2013 • 19:40

אילנית יקרה,
ניסית זמן רב, וזה לא הולך. עשית את הדברים הנכונים, והוא לפעמים כן ולפעמים לא, וכשלא, זה לא מתאים לך. אז אולי זה לא מתאים לך?או אולי, אם את חוששת מטעויות, כדאי שתלכי לטיפול. כאן, במסגרת הפורום, אין אפשרות ליצור טיפול משמעותי. עזרתי לך כמיטב יכולתי במסגרת הזו, והרגשת שזה מועיל לך מאד בעבר, ובכל זאת חזרת לאותן מחשבות ולאותם היסוסים. זה אומר שתהליך הפנמה, כאשר יש קשיים חדשים תוך כדי התהליך, לא הצליח. או שאת מתייאשת ממנו מדי פעם. טיפול רצוף אמור לעזור לך בזה: להחזיק אותך בתהליך, לחזק אותך כשצריך, לעזור לך להבין מה את רוצה, ולקבל ביטחון בתהליך קבלת ההחלטות שלך, לכאן או לכאן.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083