התלבטויות בזוגיות: על מה מתפשרים?
אורנה
הזדמנות
⌄
ד"ר חסון שלום,
בעלי יזם רעיון פרידה בנינו בעקבות העובדה שחש כי למרות אהבתו אלי משהו חסר והוא רצה לחפש את החסר, אישרתי לו והבעתי רצוני שיהיה מאושר- לא רוצה לידי איש לא מאושר, במקביל עברתי תהליך עם עצמי (למרות הקושי הרגשי בו הייתי מצויה) ואחרי חודשיים וחצי בערך התאהבתי וירטואלית (חייתי בחו"ל) בגבר מישראל, היום אני בישראל, נפגשתי עם אהובי החדש, ישנה אהבה , אבל לצערי המציאות שונה ונראה לי כי לא טוב לי הקשר החדש למרות רצוני בו , במקביל בעלי (כבר מספר חודשים) , מדבר על כך שעשה טעות והיה אידיוט , שהוא אוהב אותי ורוצה להיות רק איתי ולא מעוניין באחרת, גם אם לא אחזור הוא מעדיף לדבריון להישאר לבד.לצערי הרב, אני מרגישה שאין לי כליו אהבה והערכה , והיו לי , איבדתי רגשות אלה כלפיו, איכפת לי ממנו כאדם , אבל לא מרגישה שאוהבת אותו כפי שאישה אוהבת גבר יותר .האם עלי לתת הזדמנות לו ולי - כיוון שיותר ויותר ברור לי שמה שהיה לנו היה מופלא לשנינו (תקשורת מצוינת, סקס מצוין) ומה שני רוצה לעצמי - לא קיים במציאות ואם קיים אתקשה למצוא. (גם לא נוח לי מול עצמי בחיפושים מסוג זה)מתן הזדמנות כרוכה בחזרה למגורי ם עם בעלי בחו"ל.האם עלי לתת הזדמנות או ללכת עם ההחלטה וההרגשה כי רגשות אאהבה והערכה כלפיו כאישה , כבו בי.יש בי עדיין אהבה ותקווה להזדמנות אמיתית עם האהוב שהכרתי, אבל אם אני ריאלית - זה לא בדיוק מה שאני חושבת.... המציאות אחרת.תודה מראש,
ד"ר אורן חסון
הזדמנות לא מושלמת
⌄
אורנה יקרה,
את מתלבטת, כי כפי שאמרת – אין מושלם, והשאלה היא על מה מתפשרים. ואם יש "מושלם" או קרוב לזה, שאולי זה אף לא אחד מהשניים, השאלה היא אם הוא באמת יימצא, ומתי. לולא היה העולם חסר ודאות באופן שבו הוא מתקיים, לא היינו מתלבטים. ההחלטות הן שלך, כי את מכירה היטב את צרכייך, את המגבלות ואת האנשים. אולי יעזור לך במשהו לקרוא את הטיפ השבועי שלי שעוסק בקבלת החלטות, מתאריך 8.10.2010:http://www.orenhasson.com/tips10.asp