התלבטויות בזוגיות: האם להישאר או ללכת?

תאריך פנייה: 20.08.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אורלי
מאוכזבת
20.08.2005 • 19:13

שלום,
אני בת 24 והכרתי הרבה בחורים במהלך חיי,מכל הסוגים.בשבועות האחרונים אני נמצאת בקשר עם בחור דיי חמוד אך אני עצורה,קרה.אני יודעת מאיפה זה מגיע,לפני 9 חודשים נפגעתי מאוד מבחור עם ניסיון בחיים שנעלם כך פתאום בלי שום הסבר וסיבה מחיי וזה השאיר בי חותם מאוד חזק.אני מטבעי אגם מופנם וסגור,אך עם הבחור הקודם הייתי הכי אני אמיתית שבעולם ונתתי את עצמי מכל הלב ,סביר להניח גם שזאת הסיבה שנפגעתי כל כך ממה שהוא עשה.עכשיו חזרתי להיות קשוחה,קרה ועם הרבה חומות,הגנות מסביב רק לא להיקשר ולא להיפגע.ברור לי גם שהבחור הנוכחי שהכרתי לא הכי מלהיב אותי מבחינת דיבור ותשוקה(הוא מאוד לטעמי מבחינה חיצונית אך היו לי בעבר משיכה גדולה יותר לגברים).אני רוצה לתת לזה צ'אנס...מצד אחד...אך מצד שני מהדהדת בי המחשבה כל הזמן שעוד מעט אני אודיע לו שזה לא מתאים ואחתוך.אני יודעת שזו היא החלטה שלי בלבד,אך בכל זאת הייתי רוצה לשמוע את עצתך..מה המלצתך לעשות?תודה רבה

ד"ר אורן חסון
האם יש לך תשובות משלך?
23.08.2005 • 00:59

אורלי יקרה,
לא ברור לי מה העצה שאת רוצה שאתן לך, אם להשאר איתו או לחתוך? והרי את יודעת שלא אגיד לך. אם לא בוער לך למצוא את הגבר של חייך עכשיו, אז אולי תתני לזה עוד קצת צ'אנס, ותראי לאן זה הולך.אבל אולי את שואלת אותי איך להסיר חומות הגנה? ואולי את שואלת אותי בכלל איך מתמסרים לקשר? ואולי את שואלת אותי אם את היא זו ש"אשמה" בתחושה שלך שעוד מעט את חותכת, או שהוא "אשם"? – אין לי תשובות, אורלי. לא בתקשורת מרחוק ובהתכתבות. האם את יכולה לבוא עם תשובות משלך?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083