התכתבות קודמת - קישור ופרספקטיבה

תאריך פנייה: 14.02.2013 מס׳ הודעות: 7
חיפוש נושא
מירה
פרידה, איך מתמודדים?
14.02.2013 • 12:51

דר שלום לך,רשמתי לך בעבר על בן זוג שהיה לי כמה שנים ולא היינו זוג מפני שהוא אינו יציב ואינו רציני. חוזר ונעלם כל פעם מחדש וכרגע כשבוע, אני מתמודדת עם פרידה ממנו שאני יזמתי היות ולא קורה שום דבר איתו כבר שנים ואני מוצאת את עצמי כל פעם נפגעת ממנו מחדש כולל יחסי מין. אני מבינה שהוא אינו אוהב אותי, אם היה אוהב הוא היה איתי ביחסים רציניים כבר מזמן, למרות שבגדול קשה לו להתחייב לבחורה באופן כללי וגם בגלל שהקריירה שלו זה במקום הראשון אצלו אז אף פעם אין לו זמן באמת להקדיש למישהי ואם הוא מנסה ומכיר? הוא תמיד מתרחק בסופו של דבר.הייתה נוחיות איתו אני מודה.. אבל כל פעם זה תקוע, לא זז, נפגשים, והוא שוב נעלם לי וחוזר שוב. אני כבר לא יכולה לעשות את זה לעצמי. אני אוהבת אותו, אך סיימתי זאת לפני שבוע בקושי רב. הוא קיבל זאת אבל יכול להיות מצב שאני עוד אשמע ממנו כי הוא לא יציב. ופה אני יודעת שאני צריכה לעשות הכל על מנת לסיים את זה סופית ולהיות חזקה. דר, יש לי שאלה אליך בבקשה:-אני מודה שזה קשה, במיוחד שהוא היה איתי הרבה שנים, היה ולא היה אני יודעת. ומיום ליום זה נעשה קצת יותר קשה. אמנם זה רק שבוע ימים,הייתכן שאני לא אצא מזה ? כי זאת ההרגשה שלי. כמה זמן לוקח לצאת מהפרידות האלה? אני שואלת כי אני לא מעוניית להכיר אף אחד אחר כרגע , מרגישה שלא בא לי להיכנס לקשר חדש, השאלה אם אני יוכל לצאת מזה כשאני לא מכניסה לחיים שלי אדם אחר במקומו? אני קצת מפחדת עם ההתמודדות. תודה רבה לך דר.

מירה
שכחתי לציין גילאים
14.02.2013 • 12:53

אני 27, הוא 30. תודה

ד"ר אורן חסון
התכתבות קודמת
15.02.2013 • 16:37

מירה יקרה,
אני מאד מבקש, אם תוכלי, לתת לי קישור להתכתבות הקודמת שלנו, כדי שלא אצטרך לחזור על דברים שאולי כבר כתבתי עליהם בעבר. כך גם אוכל לדעת מה פרק הזמן שחלף, ומה מתוך הדברים שנאמרו אז השפיע ומה לא, ולכן גם איך להמשיך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מירה
התכתבות קודמת
15.02.2013 • 18:04

שלום
דר,אני לא הצלחתי להעתיק .. אמרת לי שאני צריכה סיוע טיפולי בגדול. אך בלי קשר לזה חתכתי את העניין איתו. ולכן פניתי אליך חזרה כאן עם שאלה לאחר הסיום איתו.אני למטה התכתבות ב4.2 (מירה- חוזר לחיים שלי במשך שנים) תודה דר

ד"ר אורן חסון
האחריות הבלעדית
17.02.2013 • 19:56

הקישור לשיחה הקודמת שלנו הוא כאן:http://www.starmed.co.il/forum-93/msg-3748550את ההחלטה להיפרד ממנו קיבלת כבר קודם, אלא שלא הצלחת לממש. ולכן כל מה שכתבתי, רלוונטי גם עכשיו.אין ספק שפרידה היא דבר קשה. ויתור על מישהו שחלמת עליו ושאת אולי עדיין חולמת עליו, הוא דבר מאד קשה. את צריכה לקחת את האחריות על עצמך ועל חייך, כי הם תלויים בכוח שיהיה לך. האחריות היא שלך, וכדאי שתעשי משהו, כי היאוש אכן יותר נוח, אבל לאורך זמן הוא נזק. את יכולה לחפש תמיכה בקרב חברות ומשפחה, אם יש לך, ולאסוף כוח עד שתצליחי להתגבר. ואם לא - הצעתי לך את האפשרות של טיפול. כל הבחירות הן שלך, מירה. גם החיים שיהיו לך מכאן ואילך הם בחירה שלך. חשוב שתביני שגם אם יש מי שיעזור לך, האחריות הבלעדית למה שיקרה לך בעתיד היא שלך. חשבי היטב מה נכון לך ועשי את הבחירות הנכונות.

בברכה,
מירה
להמשיך הלאה
18.02.2013 • 07:35

בוקר טוב דר חסון!קודם כל המון תודה על המענה שלך, תודה שאתה מקשיב ועוזר :-)אני יודעת שבסופו של דבר אני אחראית לעצמי ועל מה שיקרה לי בעתיד ומה אני עושה עם הפרידה הזאת. למעשה צריכה לקחת את עצמי בידיים כי אני כבר לא ילדה ובאמת רוצה משהו רציני, אמיתי וטוב. רוצה לציין שהוא אכן ממשיך עם השיחות טלפון וממשיך לומר לי שהוא רוצה אותי ושהוא לא יכול לצאת ממני. אבל שורה תחתונה? דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.ככה זה היה תמיד מן מעגל שכזה. אני באמת כבר לא מאמינה בו ולו עצמו.וכן, כמו שאתה גם אמרת שוב, פרידה היא אכן דבר קשה ובמיוחד ההתמודדות לשאחריה היא מאוד קשה. לפעמים אני מרגישה שאני חזקה ולפעמים יש קצת געגועים וחשים קצת ברע. אני יודעת שזה תהליך שכזה. עד שלבסוף אצא מזה.אני יודעת שאני צריכה לא לחזור לזה ולהמשיך בדרך שלי מפני שאין לזה המשכיות עם אותו בחור שאיננו רציני ויציב. כרגע באמת מנסה כמה שיותר, יוצאת, משפחה,חברים וכו'...האמת שאני גם נרשמתי לאתר הכרויות בתקווה להכיר מישהו אחר. לא מאמינה שכרגע זה אפשרי לאור המצב.מרגישה קצת נעולה רגשית, אולי אני צריכה עוד קצת זמן לבד, להתאפס על עצמי. אני מאוד מקווה שיהיה בסדר בסופו של דבר ושהזמן יעזור לי ואני לעצמי. ואם אני אראה שלא כנראה שרק טיפול יעזור במצב שכזה כמו שציינת ומפה נראה מה אני עושה.רוב תודות לך והמשך בוקר נפלא.

ד"ר אורן חסון
גברים איכותיים עד שתהיי מוכנה לאהבה
19.02.2013 • 11:56

מירה יקרה,
את צודקת באשר לקצב השינוי שאת צריכה לעבור. לפעמים להיפגש עם גברים, לאו דווקא רבים, אלא איכותיים, כאלה שתוכלי ליצור אפילו רק קשר של ידידות, או חיזור לא אינטנסיבי במיוחד, יעזור לך לחזור לחיים, ולתרגל מחדש יחסים עם בני המין השני, עד שתהיי מוכנה להתאהב שוב.

בברכה,