התכתבות במסנג'ר: מה גורם לך לרצות אותו?
נינה
איך הוא חושב?
⌄
בוקר טוב רציתי לשתף אותך במחשבות שלי , הכרתי בחור דרך האינטרנט אני בת 28 והוא בן 39 רווק וגם אני , אני יודעת שעןד קשה להכיר אותו דרך האינטרנט אך בשיחה שלנו במסנגר שהתארכה כמעט שעתיים הרגשתי חסימות רבה אצלו , למשל לא מוכן להגיד את השם שלו לפחות הראשוני אולי זה ברור , עוד משהו הוא לא אוהב לגלות יום הלדת שלו וגם לא אוהב לקבל מתנות "זה יוצר לו בעיות" בן 39 ורק לפני תקופה התחיל לשתות "אלכוהול" לא מעשן זה בסדר מבחינתי עדין גר עם ההורים שלו ... עובד שבעה ימים בשבוע ... סגור. הוא בעצמו אומר שהוא בונה חומות מסביבו כדי שאף אחד לא יפרוץ אותם ... כל הדברים מראים לי על בן אדם שהוא סגור שהוא חיי את העולם שלוהאם כדאי לפתח את השיחות איתו לפחות או בכלל לנתק ....
ד"ר אורן חסון
הוא לא שייך לסיפור בכלל
⌄
נינה יקרה,
דיברת שעתיים עם בחור במסנג'ר. זה הכל. שעתיים במסנג'ר. היו בו דברים בסיסיים שלא מצאו חן בעינייך. אז למה בכלל את שואלת אם להמשיך? מה היה בו שונה מאחרים שגורם לך לרצות אותו יותר? האם הוא יודע לכתוב מהר יותר, יעיל יותר ויפה יותר מאחרים (האיכות העיקרית שאת יכולה להעריך בהתכתבות בכתב)? האם הוא עשיר יותר (הוא גר אצל ההורים)? חכם יותר? רגיש יותר (כנראה שלא)? יפה יותר (את עוד לא יודעת)? האם הקול שלו מדבר אליך יותר (את עוד לא יודעת, זה היה במסנג'ר)? האם יש לו עיניים יפות יותר (כנ"ל)?נדמה לי שמשהו בשיחה הזו הצית בך את הדמיון, ואת צריכה להבין מה זה. ובעיקר, שתביני קודם כל שהמשהו הזה הוא משהו אחד קטן שעשה לך את זה, וגם שכל היתר, כולל האפשרות שתחיו ביחד לעולמי עד, הוא בינתיים פרי הדמיון. את כלל לא מכירה אותו.נצלי את זה כדי ללמוד משהו על עצמך. הוא לא שייך לסיפור בכלל.