התחלות קשר: מוקדם מדי לדעת

תאריך פנייה: 17.11.2014 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אלה
אני רוצה קשר רציני, והוא?
17.11.2014 • 20:03

שלום,
אני בקשר עם בחור בן 33 גרוש (הוא היה בזוגיות של 8 שנים) טען שהתגרש כי היא הייתה משוגעת ולא יכל להיות איתה יותר. אני לא יודעת כמה זמן הוא גרוש אבל לא משהו טרי.לפני הדייט היינו מדברים לעיתים רחוקות מאוד בהודעות ולא בטלפון ואז החלטנו סוף סוף להיפגש ולראות. הוא אמר שאם זה יהיה זה, הוא ימחק את עצמו מהאתר הכרויות. אציין שכל הפייסבוק שלו בחורות ודוגמניות כי זה חלק מן העולם שלו, העבודה ואני מרגישה שאנחנו לא ככ מתאימים כי הוא מעולם אחר שונה משלי ושדיברנו על זה פעם הוא טען שזה לא משנה מה הוא ומה אני ומה שמשנה זה אנחנו ודווקא כל עולם היופי הזה לא עושה לו את זה, אלה דברים יותר פשוטים.אז יצאנו לדייט 1 בבר-מסעדה וממש אחרי 10 הוא התחיל לנשק אותי והתנשקתי איתו כי מאוד נמשכתי אליו. לאחר הדייט הוא רצה שאבוא אליו הבייתה וסרבתי והוא החזיר אותי.יום למחרת שלח הודעה "היי סקסית מאוד נהנתי אתמול". אמרתי לו שגם אני ובזה הסתיים הדו שיח העלוב הזה.היום שלחתי בעצמי הודעה בבוקר אם קיים סיכוי להיפגש שוב? אם הוא בעניין? הוא אמר "בטח, למה?" אמרתי לו "סתם כי רציתי לדעת". ופה שוב הסתיימה השיחה העלובה.הגיע הערב שלח לי "היי סקסית" מה התוכניות שלך? אמרתי לו שאין לי. והציע לאסוף אותי ב9 בערב ולהזמין אוכל אצלו בבית.אמרתי לו שאני לא בנויה לזה. והוא אמר:- אני לא הגדרתי כלום את החלטת בשבילי. אם לא מתאים לך אז לא מתאים לא אשכנע. לא אני ולא את יודעים לאן זה יתקדם אם בכלל.אמרתי לו שאני מעוניינת שזה יתקיים כי הוא מצא חן בעיניי. אך טרם קיבלתי תשובה.האם לדעתך כל הדוח שיח הזה מעיד על כך שהוא מנסה לסבן אותי? אני בחוסר ידיעה ונמאס לי להיפגע אני מאוד מנסה לשמור על עצמי.תודה

ד"ר אורן חסון
להתאים את עצמכם זה לזה
18.11.2014 • 11:16

אלה יקרה,
אני לא יודע. זה מוקדם מכדי לדעת. זה גם מוקדם מכדי לקבוע. האם לא קרה לך שאחרי פגישה-שתיים רצית קשר רציני ואחרי שמונה או עשר כבר לא? אם את רוצה לדעת, את צריכה לקחת סיכונים. אני מבין את הפחד מפגיעה, אבל כך זה תמיד בתחילת קשר. תמיד בתחילת קשר, ועכשיו זה אחרי דייט או שניים, לא באמת יודעים. יתכן שגם את לא תרצי אם תכירי אותו טוב יותר. את לא יכולה לדעת עכשיו. הוא מתחיל ברוטינה שלו, שהוא התרגל אליה בדייטים קודמים מן הסתם, ואת בשלך, ועדיין לא למדתם להתאים את עצמכם לצד השני (ובמקרה שלך, לתת לו את הצ'אנס ללמוד מי את, ומה הקצב שלך). אם העניין ישנו, תצליחו לעשות זאת. אבל אי אפשר לדעת, מבלי לנסות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083