בחירות טובות: התבגרות ורגשות
אחת..
החבר לשעבר..
⌄
שלום
ד"ר,יש לי בעיה שהיא נמשכת כבר יותר משנה.. ואני פשוט מתעלמת מזה כל הזמן... אז ככה- יש לי חבר כבר שנה ועוד מעט חודשיים, ואני ממש ממש אוהבת אותו! העניין הוא, שכל פעם שאני רואה את החבר לשעבר שלי- זה עושה לי משהו..הפעמים שאני רואה את החבר לשעבר שלי זה רק במסיבות... שזה פעם ב.. (כלומר- אני לא רואה אותו כל כך הרבה).וכשאני אומרת "עושה לי משהו", הכוונה היא שאני רוצה יותר לראות אותו, כמה ימים אחרי המסיבה אני חושבת עליו.. (לא בצורה מוגזמת..). אני לא יודעת אם זה אומר שאני עוד מרגישה כלפיו משהו, או לא יודעת מה.. כי אחרי כמה זמן שעובר אחרי המסיבה זה קצת פחות חשיבה עליו והכל..אין מצב בחיים שגם אם חס וחלילה אני והחבר הנוכחי שלי ניפרד, אז שאחזור לחבר לשעבר שלי, כי הקשר שהיה לנו הוא לא היה קשר בריא והיועצת של בית הספר התערבה, ומשטרה.. מסובך בקיצור..בסוף נגמר שאסרו עלינו בכלל לדבר אחד עם השני.. וסיפרתי לך את זה כדי להגיד לך- שגם אין לי דרך לדבר איתו... כי אני לא אתקשר אליו או משהו..אז בקיצור.. אתה חושב שאני פשוט צריכה להתעלם ממה שאני מרגישה?כי אני באמת באמת אוהבת את החבר הנוכחי שלי... אבל כשאני רואה את החבר הקודם שלי- אני מרגישה שפשוט בא לי להיות איתו.. משהו כזה...תודה ענקית מראש!!
אחת..
עוד משהו שתקרא לפני שאתה עונה לי
⌄
העניין עם החבר לשעבר שלי, שיש עוד "קצוות פתוחים" איתו... אני לא מרגישה שסגרנו את הדברים כמו שצריך... אז בנוסף לזה שאני מרגישה רצון להיות איתו לאחר שאני רואה אותו, יש לי את הרצון החזק הזה פשוט לשבת ולדבר איתו על הכל.. שיבין דברים..למרות שאני יודעת שמצב כזה לא יוכל להתקיים..אבל זה מקשה עליי עוד יותר... עברה יותר משנה, וכל הרגשות האלו לא נעלמים, עדיין יש לי את הרצון לדבר איתו, עדיין יש לי את הרצון להיות איתו אחרי שאני רואה אותו.. עדיין חושבת עליו לפעמים... וזה מוזר, כי אני באמת באמת אוהבת את החבר הנוכחי שלי!...עם כמה שזה נשמע אולי לא כזה חשוב או משהו מה שכתבתי לך- זה באמת קשה לי כל הנושא הזה...תודה רבה רבה רבה רבה לך מראש :)
Prince
⌄
שכחת לציין משהו חשוב מאוד,בת כמה את?בן כמה החבר הנוכחי?בן כבר החבר לשעבר?
אחת..
⌄
אנחנו בכיתה י"א.אני בת 16 וחצי והוא בן 17 וחצי..אבל הגיל לא ממש משנה לדעתי, כי הקושי של הבעיה יהיה אותו הדבר באותו הגיל...
ד"ר אורן חסון
להתבגר = לעשות בחירות שהן טובות לך
⌄
אחת יקרה,
הבנתי, לפי מכתבך, שאת עדיין בבית הספר, כך שניחשתי בערך את הגיל. אבל תמיד עדיף לתת אותו.ראי, אם את אוהבת את החבר שלך, ויש לך מדי פעם תחושות כלפי הקודם, אז קודם כל, הרגעי. זה טבעי. רגשות לא נעלמים בבת אחת. מצד שני, כדאי שתלמדי לבחור בחירות שהן טובות לך. הלימוד הזה הוא חלק מתהליך ההתבגרות.