בדיקת רצינות בן הזוג: איך לעשות זאת?
חסויה
שאלה!
⌄
שלום
!הכרתי מישהו ובהתחלה הוא רדף אחרי ורצה להיות איתי בקשר ובמשך הזמן החלטתי שאני לא יודעת אם אני רוצה את הקשר הזה ולא דיברנו במשך כמה ימים ובמשך כמה ימים שלא דיברנו הבנתי שאני כן רוצה את הקשר הזה.וכשהבנתי שאני רוצה אני התחלתי לדבר איתו והוא הבין שאני רוצה קשר איתו אבל אני לא רוצה להיפגע מכל הקשר הזה אני לא יודעת אם הוא רציני ואני בקושי מכירה את הבן אדם הזה וכבר עשיתי איתו מעל ומעבר דברים שאני לא חושבת שהייתי צריכה אבל עשיתי את זה כי חשבתי שזה רציני ואז הבנתי שאני באמת רוצה להיות איתו בקשר רציני ולא סתם קשר והחלטתי שאני אומרת לו את זה כדי לא לפגוע בעצמי וכשאמרתי לו הוא כל הזמן התחמק משאלתי ופתאום הוא לא דיבר איתי במשך יומיים לאחר ששאלתי את השאלה אם הוא רציני לגבי וגם שדיבר איתי הוא לא היה ממש רציני.ואני הבנתי שאני רוהצ אותו מאוד וזה נראה שהוא לא רציני שהוא רק רוצה לשחק ברגשות שלי כי בהתחלה והא רדף אחרי ורצה לנהל איתי קשר ואני זו שלא רצתה כל כך אז עכשיו כאילו זה הפוך ואינני יודעת מה לעשות עם זה כי הוא מתנהג אליי כאילו שהוא ישכב איתי לפי איך שהוא מדבר זה כנראה הקשר שהוא מחפש לשכב איתי ואז לגמור את זה אבל אני לא כל כך יודעת מה כוונותיו ושאני שואלת הוא אומר לי שהוא חושב והוא אינו יודע מה הוא רוצה ואם הוא רציני לגבי הקשר ואינני יודעת מה לעשות לגבי זה ולכן פניתי אליך אם תוכל בבקשה לעזור לי.תודה רבה!אשמח מאוד אם תוכל לענות לי במהרה זה נורא חשוב לי!
ד"ר אורן חסון
לבדוק: תצאי איתו אבל אל תשכבי איתו
⌄
חסויה יקרה,
אם את רוצה לבדוק, אז אולי כדאי לבדוק. והדרך הטובה ביותר לדעת אם הוא רציני, זה להיות איתו בקשר, לאורך זמן, בלי לשכב איתו. ובמשך הזמן תוכלי להכיר אותו יותר, והוא יכיר אותך יותר, ותראי אם הוא מוכן להיות איתך גם בלי זה. אם לא, אז כנראה שהוא לא רציני. ואם את מרגישה שהוא לוחץ עליך מדי, זה יהיה לך סימן שמוטב לך לשמור מרחק.
חסויה
לבדוק: תצאי איתו אבל אל תשכבי איתו
⌄
תודה רבה לך אני מקווה שזה יעזור לי!