התאמה בקשר: מתי לא מתאימים?

תאריך פנייה: 02.12.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אבי רונן
בחורה שמעוניינת בקשר אבל לאט
02.12.2011 • 01:57

נפגשתי עם הבחורה פעמיים בסה"כ,פעם 1 ניסיתי לנשק אותה והיא כאילו חתכה לי ואמרה לי בטלפון שמבחינתה גם בקשר שלנו "לא יהיו יחסי מין" אלא רק עד חתונה, יש לציין שאני בכלל לא בגיל חתונה והיא בכלל בת 19, ככה שזה לא הכיוון, אמרתי לה שהתאכזבתי ממנה ושנראה שהיא לא מתלהבת כי בחורה שהייתה מתלהבת ורוצה קשר איתי לא הייתה זורקת פצצה כזו ועוד בתחילת הקשר אך לטענה רצתה להיות ברורה איתי מלכתחילה ולהעמיד את הדברים על מקומם.נפגשתי עמה בשנית דיברנו והיא כן מעוניינת בקשר אך לקחת אותו לאט ולדעת שאני הבחור הנכון מבחינתה, היא מנסה לבדוק אותי כל הזמן ולראות אם אני מוכן לעשות למענה גם דברים אך בפעם השניה שנפגשנו גם ניסיתי לנשק אותה והיא אמרה שזה לא מתאים ושהיא רוצה לקחת את הדברים לאט הייתי ישיר ואמרתי לה כבר שהתבאסתי על הכל ושאני לא אנסה לנשק אותה שוב, בכל מקרה לא יודע איך לאכול את כל הקשר הזה ואם בכלל כדאי להמשיך אותו כי קשר עם בחורה לדעתי צריך להיות ממקום נלהב וכיף ששני הצדדים אוהבים וכאן נראה כאילו הכל "מעפן", זה לא מוזר שבחורה רוצה שהכל יתנהל יותר לאט? אפילו הנשיקה של הגבר איתה? עם כל הכבוד לזה שהיא לא בחורה לסטוצים ושיש לה כבוד עצמי וכו' וכו'... מחכה לתשובה בנושא אם כדאי לי לנסות להישאר או לעזוב הכל..........יש לציין שבפגישה השניה היא אמרה שבנוגע ליחסי המין כמובן היא לא יודעת מה יהיה וזה לא "סגור" אז זה כבר הוריד לי מהבאסה הריי עם כל הכבוד אמרתי לה שאין לי בעיה לחכות אבל לדעת שלא אקיים עם האהובה שלי יחסי מין? מוזר... לגמרי...

ד"ר אורן חסון
כשאינך בשל לקשר מחייב
03.12.2011 • 22:12

אבי יקר,
לך יש את הסיפור שלך ואת מה שאתה רוצה, ומתברר שלה יש סיפור אחר, ושהיא רוצה דברים אחרים. לא אדם אחר, אולי, אלא אותך אחרת מכפי שאתה מרגיש. לך זה מפריע, כי אתה רוצה אותה אחרת מכפי שהיא מרגישה. יתכן, לכן, שאינכם מתאימים. עושה רושם שאתה בעיקר מאד מאוכזב, כי לא השגת את מה שרצית ביחסים איתה. ובכל זאת נדמה לי שבכל זאת תהיה אדם טוב יותר אם תכבד את הצרכים שלה. זה רצונה, זו דרך החיים שבה היא רוצה להתנהל, וזו זכותה המלאה. ייתכן שהיא תשנה זאת בעוד שלוש שנים, ויתכן שלא. זו בחירתה, ועליך לכבד את בחירתה של אשה לדרך חייה. חבל שאתה עסוק באכזבה שלך במקום בהבנה למקום ולצרכים שלה. ייתכן, באמת, שאינך בשל לקשר כפי שהיא רוצה אותו. אתם אמנם רק בתחילת הקשר, אבל אם היית מעוניין בקשר שאולי יהיה קשר מחייב לאורך זמן, היית מוכן יותר בקלות לזרום איתה לפי הצרכים שלה. ברור שאתם לא באותו מקום מבחינת השאיפות שלכם. זה לא אומר שלדעתם של אחרים אין משמעות וחשיבות. אם זה לא מתאים לך, מוטב שתהיה גלוי בעניין הזה, כפי שהיא גלויה איתך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083