התאהבות חדשה: מה עושים?
המתגעגעת
תהיות
⌄
לפני חמש שנים גילה לי בעלי כי בגד בי עם בחורה צעירה בעבודתו במשך כארבעה חודשים,מאחר והייתי תלותית בו ובחיי הסובבים אותו,החלטתנו לא לשבור את הכלים וללכת לטיפול זוגי,כמובן בפגישה השלישית הוא פרש ואני המשכתי בטיפול במשך שנה וחצי.כיום אני נמצאת במקום אחר,נשואה,אבל ....מוצאת את עצמי נשואה מבחינת נוחות,לרוב אני מדמינת כיצד אבגוד בבעלי ואתאהב בגבר אחר ונתגרש,אני מודעת לזה ששוב אני מחפשת את ההצלה שלי במישהו אחר אבל אני כל כך זקוקה לאהבה,בעלי לא מבין במה מדובר מבחינתו הכל תקין טוב ומקסים.אבל אני סיר לחץ מתהלך.אנא עזור לי.
ד"ר אורן חסון
ראי את עצמך מחודשת
⌄
המתגעגעת יקרה,
את נמצאת, כנראה, בחסכים שונים שאת מנסה למצוא להם גלגל הצלה בהתאהבות חדשה. עם כל הרצון שלי, לא אוכל לעזור לך בתשובה בפורום. אני יכול לנסות לזעזע אותך במילים כדורבנות כדי שתביני שלפרק משפחה זה דבר לא טוב (ולכן, ראי את עצמך מזועזעת), אני יכול לנסות לנחם אותך שכך המצב במרבית הזוגות (ולכן, ראי את עצמך מנוחמת), אני יכול להציע לך להתאהב במישהו אחר (ולכן, ראי את עצמך מאוהבת), או להפרד מבן זוגך כדי למצוא לעצמך דרך חדשה מאוחר יותר (ולכן, ראי את עצמך מחודשת). אבל בין אם תקבלי שאת צריכה להיות אחת מהללו (כלומר: מזועזעת, מנוחמת, מאוהבת או מחודשת), אני לא יכול להדריך אותך בתשובה בפורום באשר לדרך שתתאים לך יותר. כסיר לחץ, אני חושב שאת זקוקה, בשלב הזה, לפתיחה של שסתום הלחץ, כלומר, שיחה, ורצוי עם בעל מקצוע, שיוכל להדריך אותך בדרך שתתאים לך באופן הטוב ביותר, ולהיות, יותרשלימהאיתה.