התאהבות במהלך טיפולי פוריות

תאריך פנייה: 29.05.2012 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
אור
מאוהבת ברופא לפריון שלי
29.05.2012 • 11:39

בת 38 נשואה + 2 לא שלמה עם הנישואים אך ברור לי שגירושין זה לא אופציה
אני בטיפול הורמונלי לא פשוט וזה לא מספיק אני מאוהבת ברופא ומרגישה שזה מסבך לי
את החיים מאז יש לי הפרעות שינה, אכילה , ואני שקטה יותר או רגועה לא יודעת
איך להתמודד עם כל הרגשות האלה יש מתח כשאני בחדר הטיפול ואני יודעת שהוא
שלפעמים הוא מבקש שהגיע למרפאה לבדיקה ולא ברור לי למה כבר ניבדקתי בבוקר
בבית החולים (אני בחורה יפה והרבה פעמים מתחילים איתי אני לא בעניין בכלל אני לא
מחפשת סקס ) לפעמים אני רק רוצה שהוא יחבק אותי אני מבהירה כי הוא לא התחיל איתי
אני חושבת שהוא מבין היטב את ההשלכות ולגבי במובן מסויים הטיפול הפיזי נעשה קל
יותר
בבקשה עזור לי אין לי בעיה להגיע לטיפול במידת הצורך

ד"ר אורן חסון
סיכונים וחלומות
30.05.2012 • 18:11

אור יקרה,
את לא הראשונה ולא האחרונה שזה קורה לה. כבר היו לי כמה שאלות כאלו בפורום במשך השנים. התקופה רגישה, לפעמים הבעל מתקשה להיות שותף לתהליך הקשה שאת עוברת, את שטופה בהורמונים ועוד ועוד. אבל את לא רוצה להרוס את המשפחה שלך בשל התאהבות ברת חלוף, את לא רוצה לסכן את טיפולי הפוריות שלך ואת לא רוצה, אולי, גם לסכן את הקריירה של הרופא שלך. במילים אחרות: יש כאן כל כך הרבה סיכונים, שאני אמור להגיד לך פשוט: צאי מזה.פנטזיות זה טוב. גם חלומות. אבל לא את כולן צריך לממש. צריך לדעת להפריד בין פנטזיה ומשיכה לבין אהבה. אם תיפרדי ממנו היום ותלכי למרפאה אחרת או אם הוא יוחלף ולא תראי אותו יותר, תצטערי אולי, אבל זה לא יהיה אבדן משמעותי. אם משהו יקרה לבן זוגך, זה יהיה אבדן משמעותי. זה ההבדל בין פנטזיה והידלקות לבין אהבה (גם אם היא עם קשיים).ואם את צריכה ללכת לטיפול... עשי זאת. כי זה חשוב, וכי את יודעת שזה חשוב שלא להכנע לגחמות מזיקות. ואני בדרך כלל ממליץ לזוגות שעוברים טיפולי פוריות ללכת במקביל ליעוץ זוגי, גם אם לא אינטנסיבי, כי יש כל כך הרבה מלכודות מעשיות ורגשיות בתהליך הזה, שהיעוץ הזוגי המקביל הוא חשוב מאד למרבית הזוגות. במקרה שלך, אולי עדיף להתחיל לבד, ואחר-כך לשקול, לפי הצורך, יעוץ זוגי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אור
סיכונים וחלומות
30.05.2012 • 21:03

לדר אורן
תודה רבה על התשובה
ואני מעוניינת בטיפול אצור קשר בהקדם