השפעת העדר אורגזמה על הזוגיות

תאריך פנייה: 01.06.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
טליה
בעיות בזוגיות
02.06.2006 • 00:31

שלום רב,
יש לי בעיה עם חבר חדש שלי. לא מזמן התחלנו לקיים יחסים והוא מאוד מבואס מזה שאני לא מצליחה לגמור.אני בת 30 גרושה +1. בעלי לשעבר היה חבר ראשון שלי כי התחתנו ממש צעירים. מערכת יחסים שלנו היתה נפלאה. פשוט גילינו שנישאוים שלנו זאת טעות ואנחנו לא זקוקים אחד לשני - לכן החלתנו להתגרש. גם במיטה הכל היה בסדר. אף פעם לא גמרתי איתו אבל זה לא הפריעה לי בכלל כי היתי מגיעה לזה לבד עם עצמי. היה לי טוב ונחמד איתו ביחסים. גם לא בגדתי בו לכן לא ידעתי משהו אחר.היה לי קשה מאוד להיכנס למערכת יחסים חדשה בגלל קטע אינטימי אבל עם הגבר שאני נמצאת איתו עכשיו הכל נראה ממש נכון והלך חלק מאוד. היחסים בנינו כרגע ב80% מבוססים על סקס. לרוב אנחנו נפגשים כדי לקיים יחסים ודיבורים באים אחר כך.אני מאוד נהנת איתו!אני מרגישה דברים שאף פעם לא הרגשתי עם בעלי! אני מרגישה פתוחה יותר, יפה יותר, סקסית יותר. אני כמעת מגיעה לאורגזמה (דבר שאף פעם לא התקרבתי אליו עם האקס שלי) אבל ... אני לא גומרת. הוא מאוד משקיע - עושה כל מה שאני אוהבת אבל אני לא מצליחה להגיע לשיא.זה לא מפריע לי בכלל! אבל אותו זה מעציב - וזאת מילה שהוא משתמש בה. היו לו הרבה חברות ולא היתה כזאת בעיה לפי מה שהוא אומר. אני פוחדת לאבד אותו בגלל הקטע הזה. הוא אומר שטוב לו איתי אבל כל פעם בסוף הוא מזכיר את נושא. כמה פעמים ניסיתי לזעייף אבל הוא איכשהו ידע שלא גמרתי.איך לדבר איתו ולהרגיע אותו? אני יודעת שיש נשים שלא חווים את אורגזמה בכול החיים שלהן ונהנות מסקס בכול זאת- אולי אני אחת מהם?מה לעשות עם מערכת יחסים כזאת?

ד"ר אורן חסון
השפעה של אורגזמה על הזוגיות
04.06.2006 • 16:43

טליה יקרה,
העדר האורגזמה שלך יכול להשפיע עליו בשלושה אופנים:א. עניין של אמפתיה. הוא רוצה שתחווי את זה.ב. עניין של אגו. שלו, כמובן.ג. החשש שמא בכל זאת זה יחסר לך, ושתמצאי את זה אצל מישהו אחר, יום אחד.אני לא יודע מה מתוך המרכיבים האלה דומיננטי יותר אצלו, ואולי שלושתם חשובים. את יכולה להרגיע אותו רק במה שאת אומרת.אבל אולי כדאי שתגיעי לטיפול מיני, כדי לראות אם יש דרך שבה את כן יכולה להגיע לאורגזמה. אם האפשרות קיימת, אז יכול להיות שכדאי לך. מה עוד שאם תצליחי, זה ירגיע אותו, ואם לא, הוא בכל מקרה יבין אותך טוב יותר, ואולי זה ייתן לו בטחון.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083