השפעה של עקה - ניתוח

תאריך פנייה: 29.03.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
לילך
האם העבודה משפיעה עלי?
29.03.2006 • 12:59

שלום
לך!אני בת 28 בזוגיות עם בן 34 גרים ביחד שנה (זהו פחות או יותר זמן ההיכרות שלנו) מסתדרים מצויין פרטנרים מתאימים ושמחים עם זה. רציתי לשאול את דעתך באופן אובייקטיבי האם העבודה שלי בחצי שנה האחרונה העוסקת בהטרדות מיניות במשפחה ובכלל. עבודה שבה אני רואה יומיום ילדים ונוער מספרים את סיפורם הכואב- האם יכול להיות שהיא השפיעה על המיניות שלי? כי בדיוק בזמן הזה החלה ירידה במיניות שלי(ללא מודעות שאולי זה העבודה בין היתר) עם בן זוגי בגלל הרבה מתח אצלו בעבודה הוא היה מאוד עסוק, אני הייתי ללא עבודה זמן מסויים ועוד כמה וכמה גלים שעברו בתקופה הזאת. אבל שני אנשים אובייקטיבים אמרו את דעתם שייתכן שזה משפיע עלי. אני אישית לא יכולה להעיד שיש לי בעיה ביחסי מין בגלל זה.לפני המטפל המיני ועזיבת העבודה (שזה בסדר מבחינתי כי היא די זמנית)האם אובייטיבית אתה חושב שיכולה להיות לזה השפעה גדולה עלי?אני יודעת שאתה לא מכיר אותי ותמיד חסרים פרטים בייעוץ כזה קצר אבל אני שואלת את דעתך באופן כללי.תודה מראש יישר כוח על העבודה שאתה עושה כאן בפורום.לילך

ד"ר אורן חסון
יכול להיות.
30.03.2006 • 00:09

לילך יקרה,
יכול להיות שזה משפיע עלייך. זה טבעי שעקה כזו תשפיע עלייך. אבל באותה מידה יכול להיות גם שגורמים אחרים משפיעים עליך. כדי לדעת, צריך לבודד משתנים. לכן, כפי שאמרת, חסרים פרטים, והרבה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083