השפעה של אחרים על בחירות זוגיות

תאריך פנייה: 22.05.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
בחורה אחרת
לד"ר אורן חסון
22.05.2006 • 12:53

זה בקשר לחברה שלי שצוטטה עם משהו באי סי קיוהיא בת-22 והוא בין-23היא פנתה אליי שאני אעזור לה כי הוא מעליב אותה.והיא אמרה לו את עמדתה אבל הוא ממש חוצפן, או זאת שהיא לא היתה בסדרמי לא היה כאן בסדר ולמה?אתה יכול להסביר לי את האופי שלה ואת האופי שלו?היא הסבירה לו שהסיבה שהיא לא ניפגשת איתו, כי היא ניפגעה המון בעבר, ולכן חוששת שתיפגע שוב.והוא לא היה מעניין אותו, הוא אמר לה שהפחד מוביל אותה, כי היא לא מדברת איתו בטלפון, והוא אמר : "אני לא בטוח עם תוכלי להיות בת הזוג שלי" היא אמרה לו בתחילת השיחה שהיא לא מעונינת בזוגיות. לא כרגע.והוא אמר לה שהיא פחדית והפחד הוא שמוביל אותה, ביגלל שהיא לא מוכנה להסתכן ולחשוף פרטים עלייה.היא אמרה שכן למי שמכבד אותה, ולמי שהיא סומכת עליוזה נכון שהם צריכים להכיר טוב טוב כדי שהיא תסמוך עליו.אבל המילה שהוא אמר לה,עיצבנה אותה כאילו הוא התכוון שלא יוכל להיות להקשר בחיים.כי היא לא לוקחת סיכון וואומרת לו את הפרטים שלה.הוא מוזר לי ההתנהגות שלוהיא נאלצה להתווכח איתו ביגלל זה.היא עמדה על שלה.מה אתה חושב קרא כאן? למה הוא אמר שהיא בחיים לא תוכל להיפגש עם משהו עם היא לא סומכת עליו, ושצריך לקחת סיכון?היא יודעת את זה אבל חברה שלי אם היא מאמינה למשהו אז זה אומר שהיה בניהם קליק טוב,והיא יודעת שהוא אכןמתאים לה.תוכל להסביר לי מה הוא רצה אני והיא מבולבלות מעטתודה רבה סיוון

ד"ר אורן חסון
שתשאל את עצמה למה נכנסה לזה בכלל
23.05.2006 • 00:12

סיוון יקרה,
אני חושב שהחברה שלך לא בסדר, בכך שהיא נותנת לבחור שהיא בכלל לא מכירה להשפיע עליה. ברור שהוא לחץ על נקודה כואבת, אבל אם לא נעימה לה השיחה שתגיד שלום, ותעזוב אותו. היא לאנאלצהלהתווכח, היאבחרהלהתווכח, ולכן קרה לה מה שקרה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083