השפיכה המוקדמת - פתרון אפשרי

תאריך פנייה: 07.09.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מורן
מתביישת לדבר
07.09.2005 • 08:23

שלום רב,
אני בת 32, נשואה מזה 8 שנים ואם ל-2 ילדים מקסימים בני 6 ו-3.יש לי בעיה שמתרידה אותי מאוד, הקשורה ביחסי מין. לבעלי יש שפיכה מוקדמת וזה מתסכל אותי מאוד. מיד כשהוא חודר הוא גומר ואני נשארת עם התסכול. אני גם מרגישה שלא איכפת לו, העיקר שהוא גמר - הוא מייד מסתובב וחוזר לישון (סליחה, קודם הוא קם ושוטף ידיים - הוא כזה סטרילי!).אני הגעתי למצב של בכי, אבל בשקט, ואנחנו גם לא מדברים על הנושא. אני פשוט מתביישת לדבר על זה איתו, וכנראה שגם הוא מתבייש.יש לציין שהיחסים בינינו טובים, אנחנו כמעט ולא רבים, ואוהבים אחד את השניה.הבעיה הזאת משפיעה עלי הרבה מאוד. היה לי חבר לפני שהכרתי את בעלי, איתו קיימתי יחסי מין והיה פשוט חלום. למרות זאת, ידעתי שהבחור לא בשבילי ונפרדנו.אני בחורה שמאוד אוהבת סקס, ומרגישה שבעלי סגור מאוד.תמיד אותה תנוחה, ותמיד זה נגמר תוך דקות ספורות.אני גם לא אוהבת "לשלוט" במיטה, ומעדיפה שהפרטנר יקח יוזמה.מאוד נהניתי ממין אנאלי עם חברי הראשון, ואני אפילו לא מעיזה לדבר עם בעלי על זה, כפי שאני מכירה אותו הוא יחשוב שזה מלוכלך.אני כל הזמן חושבת על חברי הקודם, ואני יודעת שזה לא בריא. יש לי משפחה, ילדים. הוא פשוט לא יוצא לי מהראש ואני נזכרת בסקס הנפלא שחוויתי איתו.מה עלי לעשות?תודה מראש.

ד"ר אורן חסון
עניין פתיר
07.09.2005 • 18:42

מורן יקרה,
השפיכה המוקדמת היא עניין פתיר בדרך כלל. אבל העזרו במטפל מיני.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083