הצעת נישואים מהירה - מה עושים?

תאריך פנייה: 10.01.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מאיה
תחילת הקשר-הוא מתנהג מוזר מאוד
10.01.2011 • 00:46

שלום
ד"ר,לפני כמה ימים הכרתי בחור מקסים,ג'נטלמן,אומר לי מילים יפות כל הזמן,אבל יש גם את הקטע שהוא בא אליי ביציאות כמו רוצה להתחתן איתי או לגור איתי או כל מיני דברים וזה הזוי אנחנו מכירים רק כמה ימים.כמה דברים חשובים לציין הוא בחור בא ממסורת אחרת ואצלהם כולם ג'נטלמנים גם החברים שלו ככה גם בהתחלה הוא היה כל הזמן שולח הודעות ועכשיו בכלל לא שולח לא מתקשר לא כלום,הוא אומר שאין לו שיחות רק לחרום,אני אומרת אם הייתי חשובה לו הוא היה מוצא ממי להתקשר.הקטע הוא כזה א.האם עליי להתקשר אלייו אני שאני יודעת שאין לו שיחות?ב.אני מנסה להבין ולא מצליחה את המילים היפות כמו חתונה זה נשמע כמו פרסה אמיתית למרות שאצלהם זהככה.

ד"ר אורן חסון
הכרות, נישואים ופרידה בתוך כמה ימים
10.01.2011 • 22:05

מאיה יקרה,
את צודקת. הוא אומר מילים יפות מדי ומוקדם מדי.יתכן שיש חברות שבהן מקובל לקצר את תהליך החיזור, ולכן קשה לי לומר לך אם זה באמת תואם את המסורת שלו, ושהוא פשוט רוצה להגיע ישר לעניין איתך. בכל מקרה, אם זה לא תואם את הגישה המסורתית שלך, קחי בחשבון שזה יכול להביא לחתונה מוקדם מדי, מבלי שתכירי אותו מספיק כדי להכיר את החסרונות.אלא שמה שלא מסתדר עם זה הוא שעכשיו הוא כבר לא מתקשר ולא שולח הודעות. יכול להיות שעכשיו הוא מציע נישואים למישהי אחרת? ואולי ככה זה כאשר מישהו שהכרת לפני כמה ימים וכבר מציע לך נישואים. הוא הרי עוד לא ממש הספיק להתאהב בך. בסך הכל מצאת חן בעיניו, ואולי, כמה ימים אחרי, יש מישהי אחרת שמוצאת חן בעיניו יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083