הצעת נישואים ובגידה - מה קרה?
לבלבית
שאלה לבנוגע לאימון
⌄
שלום רב
קודם כל אני מאוד שמחה שהגעתי לאתר שלכם ,לדעתי זה מאוד חשוב שיש מקום שיכול לענות על שאלות שמטרידות את האדם תמשיכו כךולשאלתי :לפני כמה שנים בן זוגי הציע לי נישואים ולאחר שסירבתי בטענה שעדיין מוקדם ואני לא מכירה אותו מספיק ,הוא ציין בפניי שיש לו משהו לספר לי וסיפר שבגד ביכששאלתי למה זה קרה הוא ציין שהוא פשוט כזה אומנם עם קושי רב מאוד הכל נשכח ונסלח אבל למרות זאת המשפט הזה עדיין מהדהד לי בראשהאים זה משהו שנפלט לו ככה סתם או שבאמת תשובתו היתה כנה ואים כן מה ניתן לעשות בעניין לאיזה גורמים ניתן לפנותנ.ב.-בתקופה האחרונה צויין בפניי משפט : אני חושב שאני יודע הכל על יחסי מין ,אני רוצה לגלות מה עוד יש כמובן איתך אבל ללכת למקומות שונים האים זה יכול להיות שייךנסיון חיים הרבה אין והאים פספסתי כאן משהו בכל הסיפור בגלל הנאיביות שלי?
ד"ר אורן חסון
לומר לך שהוא "שווה"?
⌄
לבלבית יקרה,
אני לא יודע אם ומה פספסת, אבל ברור לי שהחסרת אי-אילו נתונים הכרחיים בסיפור, ולא רק נקודות ופסיקים. הוא הציע לך נישואים לפני כמה שנים. האם נישאתם מאז?האם הוא אמר שהוא רוצה לגלות מה עוד יש, וכמובן איתך, או שאת אמרת את זה? האם הוא רוצה ללכת למקומות שונים, כלומר, לנשים אחרות? המכתב שלך ממש לא ברור.הדבר היחיד שברור הוא שלאחר סרוב של הצעת נישואים, זה לא בדיוק המקום לומר שהוא בגד בך. ייתכן שרצה להכאיב לך בחזרה, או לנדב מידע שיאמר לך שהוא "שווה", ושאת מפסידה. אולי.