בדיקת סלולרי: מתי זה בעיה?

תאריך פנייה: 07.11.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
לי
ירידה באמון
07.11.2006 • 08:54

בעלי (10 שנים+2)חזר מנסיעת עבודה בת 10 ימים בחו"ל.ההתרגשות היתה גדולה והגעגועים רבים.אתמול, במקרה ישבתי בסלון, בעלי היה במקלחת והנייד שלו היה מונח לפניי והחלטתי סתם ברגע להסתכל בהודעות שקיבל שם.ואז, שמתי לב למס' הודעות שקיבל מהמנהלת שלו שם היא כותבת לו שהיא מתגעגעת, שיתקשר כשיקום , מכנה אותו חמוד וכד'. אני נשארתי קצת בהלם וכשיצא הראתי לו את זה ושאלתי לפשר הדברים.הוא החל לצחוק וטען שזה הסגנון דיבור שלה ושהיא האחרונה שמעניינת אותו ושהוא מאוד נעלב מזה שאני חושדת בו בכלל.למען האמת, די האמנתי לו אבל בכל זאת זה עדיין מפריע לי באיזשהו מקום .ולכן אני זקוקה לעצתך. האם זה נראה לך תמים? האם זה בסדר שהוא מאפשר לה להתבטאות כלפיו כך למרות שיודעת שהוא נשוי(והיא לא). ומה עליי לעשות בכדי באמת לשכוח מזה ולהמשיך בזוגיות שלנו שעברה מס' משברים אבל דווקא כרגע נמצאת בעלייה ממש משמעותית.רוב תודותלי

ד"ר אורן חסון
תחילתה של גלישה במדרון חלקלק?
08.11.2006 • 01:29

לי יקרה,
אין לי דרך לדעת. זה יכול להיות תמים לגמרי. אם זה כל מה שיש לך, את יכולה להניח לזה. מה שמטריד אותי יותר הוא שמעכשיו את תבדקי את הסלולרי שלו באופן קבוע, ואולי גם את המייל שלו, והוא יתחיל להסתיר את הסלולרי, ואת ההודעות שבו. התחלתם במסלול לא טוב, שגם אם בן זוגך נאמן לחלוטין, תגובות שלך, ותגובות נגד שלו, עלולות לדרדר את היחסים שביניכם. אם זה מידרדר, לכו ליעוץ זוגי. לא כדי להאשים אותו, אלא כדי לפתוח ביניכם דיאלוג משמעותי, שייצור ביניכם אמון מחודש.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083