הצעה מיוחדת: מה עושים?

תאריך פנייה: 18.10.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שירי
מדוע זה לא קורה
18.10.2011 • 22:16

שלום,
יש לי משהו שמעיק עליי והייתי רוצה מענה או עצה.אני יוצאת עם מישהו כשנה וחצי שנינו בני 30 ,מדברים על מיסוד הקשר ועל חתונה בעתיד והקמת משפחה, אוהבים מאד ויודעים שזה זה.מדוע ההצעה לא מגיעה?אני מפחדת שאולי הוא לוקח אותי מובן מאליו שאני אשאר ? שהכל בסדר העיקר שאנחנו יחד? יש נטייה לגבר שנוח לו וטוב לו לקחת את הזמן ,מרגישה שהגיע הזמן למסד את הקשר ומתחילה להיכנס לדאון מסויים .מה עליי לעשות כדי שזה כבר יגיע , ?הרי שנינו יודעים שאנחנו רוצים ומדברים כבר על איך החתונה תראה וכו' , היכן נגור וכו'...תודה

ד"ר אורן חסון
יש מי שמחכה
20.10.2011 • 22:16

שירי יקרה,
יש מי שמחכה לתאריך מיוחד, יש מי שממתין להזדמנות טובה לשאול, ויש מי שמחכה עוד קצת, עד לרגע שירגיש מוכן יותר. אני לא יכול לדעת מה הסיבה שלו, את אולי כן. אבל נראה שבסך הכל אתם בדרך הנכונה – יש לך הכל פרט להצעה הפורמלית. אז אולי כדאי שתתחילי להפנות את השיחה לשלבים מעשיים התחלתיים, של היכן הוא היה רוצה לגור, והיכן את. ואחר כך לעוד שלב, וכן הלאה. זו אפשרות. עם זאת, קחי בחשבון שהקושי עם זה הוא שאולי תוותרי יותר בקלות על דרך שלא תרצי ללכת בה (כמו מקום מגורים) כל עוד לא קיבלת הצעה מפורשת, בשל חוסר הביטחון שלך שזה יבוא, והפחד לקלקל. לכן תצטרכי לשקול כל צעד בעיתו. אבל ככל שתקחי זאת כמובן מאליו שאתם הולכים לחיות ביחד, כך גם תדעי מוקדם יותר גם ממנו מה קורה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083