הצלחה ושלמות עצמית

תאריך פנייה: 01.12.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
לילי
זוגיות במשבר
01.12.2010 • 12:27

שלום,
אני בת 33 בעלי 37 נשואים 12 שנה,2 ילדים [9 ו 6]הלכתי לאהבת נעוריי לקבל אהבה,אוי כמה שקשה לי לרשום...בגדתי בבעלי!הבגידה נתגלת לבעליהרומן שלי היה כחודשייםעברו 6 חודשיםאנחנו בטיפול זוגיהיום,רק היום אני מצליחה להבין מה הלכתי לחפש אצל אהבת נעוריי.אהבה,פשוט אהבה שלא קיבלתי בבית מבעלי שאותה קיבלתי בבגידה[לא היה סקס בבגידה,היה מגע אך לא סקס]חוסר הפירגון וההערכה שלא קיבלתי מבעלי משכו אותי אליו...היה "ירח דבש" לאחר גילויי הבגידה אך הכל עכשיו חוזר להיות כמו שהיה פעם.אפשר לשנות גבר שלא יודע לפרגן לאשתו?"אשתי איזה יופי את לבושה\אחלה אוכל בישלת\את יודעת כלכך יפה לארח...לפרגן לי כשאנחנו בחברת חבריםכל הזמן אני מפרגנת לו...איזה חתיך\אתה מריח טוב...בחברת חברים מפרגנת על ההצלחה בקריירה שלו [יש לו עסק מצליח]אני פשוט אישה מתוסכלת!!!לכולם מבחוץ זה נראה מדהים:איזה זוג,נראים טוב,פיננסית מסודרים ביחס לגילם הצעיר,מאד חברותיים,כייף להיות בחברתם....אבל מבפנים זה רקובבבבבבאני לא אשכח בחיים איך פעם בעלי אמר לי שכך אביו אמר לו"אסור לפרגן לאישה כי אז היא תרים את האף שלה"אויי כמה שאני לא שוכחת את המשפט הזה.בעלי אדם קררר,כלפיי חוץ כולם חושבים איזה אדם חם,איזה חמוד הוא עם ילדים...למה לעזזאזל אתה לא משחק או שיחקת עם הילדים שלנו כך כשהם היו קטנים?למה עם ילדים של אחרים כן?[תשובתו אליי "אוייש תפסיקי ,גם עם הילדים שלנו אני משחק]חמוד נחמד ומקסים לחברים אך לאנשים הכי קרובים שלו לאלמה? למה?אני לא דבר ברור מאליובגלל זה לעזעזל הלכתי למצוא את מה שאין לי בחוץ,הלכתי לאדם שתמיד ידעתי שאהב אותי.הסכל מבין שלא בוגדים אך הרגש הרגש הפצוע השטלת על הסכל והלך למה שחסר לו.א ה ב ה !!!אנחנו מגיעים למטפלת מדברים מדברים ומדברים,לדבר דיברתי כל השנים,את הכל הוא יודע אך לא משתנה.אולי ככה זה צריך להיות,אני וגם המטפלת לא נשנה אופי.זה מה שהוא בעלי,בעל לא מפרגן,אוהב אותי אך לא מראה וככה אני צריכה לקבל אותו ולהשלים עם זאת או להתגרש,אך מי מבטיח לי ששם אני כן אמצא חום ןאהבה,הכל בהתחלה יפה ומה אחרי זה?אותו חרא שיש לי?לא לא תודה,לפחות את החרא שיש לי אני מכירה....[סליחה על הבוטות]יום טוב לכולם,אני יוצאת מהדיכאון שלי ומשלימה נפשית ורגשית עם החבילה שלי.

ד"ר אורן חסון
קצת יותר שלמה בדרך
02.12.2010 • 00:42

לילי יקרה,
אני מאחל לך הצלחה, ואת צודקת באומרך שאין ודאות בכל דרך שתלכי בה. אבל אולי כדאי שתנהלי גם כמה שיחות בנפרד עם המטפלת שלכם, כדי ללמוד להיות קצת יותר שלמה עם מה שיש לך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083