הפסקת שירותי הגרירה בזוגיות
שרון
זוגיות
⌄
אני נשואה לבחור מקסים וטוב,יש לנו 3 ילדים מקסימים הכל ממש נחמד.יש לנו בעיה שגורמת להמון וויכוחים בנינו,אני אוהבת מאוד לצאת לבלות,לטייל,להינות מהחיים,בעלי לא אוהב לצאת וחוץ מלשבת מול הטלויזיה אחרי העבודה,הוא לא רוצה לעשות כלום.גם בשבת אני צריכה בכח להוציא אותו מהבית.מב שקורה הוא שכשאני מרגישה מחנק,ורוצה לצאת לבלות עם חברות,נהייה ממש בלאגן וויכוחים עד שאני מוותרת,או מתעקשת ופשוט בורחת....מה עושים זה הדבר היחיד שהורס לי את השלווה הזוגיות...???
ד"ר אורן חסון
להפסיק את שרותי הגרירה
⌄
שרון יקרה,
קודם כל, כדאי להכיר בעובדה שאם תמשיכי לחיות בדיוק באותו מצב, אבל ללא הויכוחים, מצבכם יהיה טוב בהרבה. אז תעזבי אותו במנוחה, וחפשי לך תחליפים. העובדה היא שמתוך גרירה הוא לא מגיע, אז תפסיקי את שרותי הגרירה. אלא שהקושי שלך לעשות זאת הוא קושי רגשי, שכן את אומרת לעצמך שהנה את מוותרת על זוגיות כפי שהיית רוצה, ואת עוד לא מוכנה לזה. אין דבר. עשי זאת בכל זאת, והזוגיות בכל זאת תשתפר, כי תפסיקו להתווכח.ואז, התאזרי בסבלנות. אל תצפי ליותר מדי, אבל אם תמצאי לך מה לעשות, ותקחי את הילדים לטייל לבדך, ותצאי עם חברות, עם הזמן הוא ייתפוס שבעצם הוא מחמיץ משהו. תני לו להבין את זה לבד. אל תגידי לו מלה בעניין מכאן והלאה, מכיוון שאם יבין שזו הציפיה ממנו, הוא ייאחר להגיע. הוא יתנגד. חרקי שיניים, חנקי את הכעסים שלך, השתדלי להפסיק להיות מתוסכלת (כלומר, לצפות), ותרדי מזה לגמרי. ואני יודע שזה קשה. זה יכול לקחת לו מספר חודשים, אבל אז, יש סיכוי שתרוויחי אותו בגדול, ומתוך יוזמות שלו.