הפן הרגשי - פורום זוגיות

תאריך פנייה: 19.12.2016 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
איילה
יחסי מין שלא בזוגיות. כדאי/לא כדאי?
19.12.2016 • 13:05

ד״ר חסון שלום,
אני בת 25 והוא בן 32, אנחנו ביחד 3 שנים.
אנחנו מתכננים כעת לעבור לגור יחד.
הכל מעולה ביחסים בינינו ואנחנו רואים אחד בשני כזוג לכל החיים.
הוא הגבר שתמיד חיפשתי ואיתו אני רוצה להקים משפחה ולהזדקן יחד איתו.

לפני חודש הכרתי מישהו מבוגר (בן 43)
וקיימת ביננו משיכה מינית הדדית.
יש לו בת זוג (הוא רווק, מעולם לא התחתן)
נפגשנו לשתות בירה (באישור של בני הזוג שלנו).
אמרנו לבני הזוג שאנחנו ידידים ואנחנו רק הולכים לשבת על בירה ולשוחח כי אנחנו מעניינים אחד את השני (לא באופן רומנטי).
הדבר נכון, אין לי שום רצון לפתח עמו קשר רומנטי ואיני רואה בו מישהו שארצה לחיות איתו או להתחתן איתו.
אך מה שכן, אנחנו מאוד נמשכים זה לזו ונורא רוצים לממש את המשיכה המינית הזו.

השאלה שלי היא אם כדאי לממש את הפנטזיה באופן חד פעמי- בלי לספר לבני הזוג (כדי למנוע פגיעה) ולא להיפגש יותר.

אני מאד רוצה לממש יחסים אלה פעם אחת כי אני אדם מאוד מיני שצריך ריגושים- זה עושה לי טוב וחיים פעם אחת, אז למה לא?
ובניגוד להרבה דברים שכתובים באינטרנט- אני לא אתרחק רגשית מבן הזוג שלי בגלל זה, להפך, אני חושבת שאהיה שמחה יותר ומאושרת יותר.

מה אתה חושב על העניין?
האם יש זוגות שאחד מבני הזוג בהם שכב/ה עם אדם אחר בלי שהדבר התגלה לבן/ת זוג והיחסים עדיין היו טובים ומעולים?
האם זה אפשרי?
אני מתלבטת הרבה עם לעשות את המעשה או לא כי אני לא רוצה לעשות טעות שתעלה לי ביוקר. אני אוהבת את חבר שלי ורוצה לחיות את חיי רק איתו.

איילה
19.12.2016 • 13:09

אני גם חוששת (וסביר להניח שזה מה שיקרה
) שאם לא נממש את המשיכה המינית הזו אני אצטער ואתחרט על כך.
חיים פעם אחת? למה לא להנות ולנצל הזדמנויות שהחיים מזמנים לנו? לא בכל יום פוגשים אדם שיש לנו איתו כימיה נהדרת.

בני
19.12.2016 • 14:56

טוב אז ככה בוא נתחיל מזה שאת לא מבינה מה זה אהבה.את לא תמצאי גם,כי אהבה לא מוצאים,אהבה בונים. רגש,קליק,משיכה,התרגשות,כייף לי,טוב לי, כל זה סיפוק צרכים אגואיסטיים שבן הזוג מספק לשני, היום כולם מתרגמים את זה לאהבה,שזה בעצם תאווה בלבד! בונים זוגיות שהרוב היא אינטימיות שמעוור את ההסתכלות האמיתית על בן/בת הזוג, את המידות.. גרים שנים ביחד,חושבים שזה אהבה,מתחתנים ומתגרשים אחרי שנה, איך יכול להיות? איפה נעלמה האהבה? לא מבינים שאהבה היא תולדות הנתינה,לא קבלה! אחרי שמתחתנים,נכנסים ממצב של התנדבות למצב של התחייבות,ואז פתאום מגלים מישהו אחר,שלא מספק את הצרכים שקיבלנו לפני החתונה,שהכל היה נראה ורוד.בן אדם נמדד רק שקשה ושהוא חייב! אי אפשר לעשות הרצה לנישואין בחיי הרווקות. בונה פירמידה לפני הבסיס?לכן אהבה באה רק אחרי חתונה! אחרי שנים של נתינה,השקעה,זה פרוייקט,זה עבודת חיים!ברגע שנבין שאהבה היא תולדות הנתינה והתעלמות מהצרכים של עצמך..אז נתחיל להתאהב,כמו אמא לבן שלה, כמו אב לבת שלה! זוהי אהבה אמיתיתאז אוהבת אותו את לא, ובטח לא היית מסוגלת לעשות את זה.אם את מחפשת עכשיו,אחר כך לא תחפשי? את תמשיכי לרצות,עוד ועוד..'משביעו רעב', מרעיבו שבע..פנטזיות בגדר פנטזיות,,3 שנים ביחד מבזבזת זמן,במקום לחשוב על חתונה,או ללמוד על זוגיות,מחפשת שטויות..את רק תצאי פגועה ורב הסיכויים שתהיי גרושה..

ד"ר אורן חסון
הפן הרגשי
19.12.2016 • 19:16

בני יקר,
בדרך כלל תשובות לשאלות מוסרות מהמערכת אוטומטית, כי הן מפריעות לעבודתי התקינה. הפעם, לפנים משורת הדין, ביקשתי להשאיר את תשובתך בשל הפן הרגשי שלה. אנא אל תראה בכך תקדים... :)

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083