הערכה עצמית בעולם הגברי

תאריך פנייה: 30.09.2005 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
סיוון
לד"ר אורן חסון שלום רב
30.09.2005 • 13:46

שלום
לך,תודה שאתה מתפנה מיוזמתך לענות על השאלות ששואלים אותךוהאתר פשוט מושלם, ותודה רבה לך על צומת הלב הרבה שאתה מפנה לכולםזה מאוד מיוחד, אתה עוזר להמון אנשים, לא רק לי, תודה רבה על זה.ועכשיו לנושא עצמו, ממזמן עם אתה זוכר שסיפרתי לך, על הבחור שהיתה איתי בתיכוןוחיזר ועשה את עצמו "מאוהב" בי בעצם שלא היה ,והכל היה רק מישחק.והתשובה שלך היתה ש: הוא אולי נידלק, אבל לא בוגר מספיק וילדותי ועדיף לי לחשובברצינות מה טוב לי והאם הוא באמת הבחור שלי שאני כל כך רוצה? והאם מגיע לילהיות איתו?חשבתי על זה נכון שהייתי מאוהבת בו שנתיים, ונכון שהוא כבש אותי,אני לא אכחיש,שאני עדיין מרגישה משהו כלפיושאמרתי לך שידיד שלי פגש אותו, זה לא היה נכון ונכון כלומר הוא פגש אותו אבל הוא לא התעניין בי כל כך, רק שאל מה שלומי וחייך לא מעבר, ואני אמרתי שכןכי ככה הוא אמר לי וסמכתי עליו {על הידיד שלי} ובעצם הוא שיקר לי כדי לעשותאותי מאושרת, אני חשדתי אז שזה לא בא לי בבום חשדתי בידיד שלי שלא מספר לי את כל האמת וצדקתי, אז אני מאוכזבת כי לא חשבתי שהוא ישקר ליממה שאני מאוכזבת עוד יותר זה ש: הידיד שלי {ששיקר לי} פגש את הבחור שהתאהבתי בו בתיכון, {הם היו מין ידידים ניראה לי" אז הוא אמר לו בצחוק לא ברצינות: "בוא נצא אתה ונופר {חברה שלו עכשיו} ואני וסיוון {כלומר הוא דיבר עליי}" אבל מה שמוזר כאן, ובאמת מוזר.שהוא חייך שאמר את זה בחיוך הערמומי כזה, השאלה שלי: למה הוא כזה? למה הוא פגע בי אומנם בדרך אחרת שונה אבל פגע בי? למה הוא סתם בן אדם שהתאהבתי בוועדיין אני לא מצליחה לשכוח אותו? אני יודעת שלא מגיע לו משהי כמוני, כי הוא הפסידויפסיד הרבה בחיים שלו, עם הוא ישחק כככה בבנות.אני יודעת שאיך שהוא כן "נניעלתי" עליו ניסגרתי רק עליו, שכן אני מרגישה כלפיומשהו, איזה רגש מסויים {וזה לאחר שהייתי מאוהבת בו המון זמן או שנים}למה אני לא מצליחה להתנער ממנו? למה אני עוד אוהבת אותו? למה הוא טמבל?למה הוא רוצה והצליח להרוס אותי? {למרות שהייתי קשוחה איתו אבל בדרך אחרת הצליח" כל מה שהוא אמר התכוון ועשה היה מזוייף? הוא לא היה אמיתי איתי כלל?אני אודה לך עם בזמנך הפנוי תחזיר לי תשובה, זה חשוב לי לדעתהמון תודה לך המשך יום נהדר, ושבת שלום, וחג שמחשיהיה לך, המון תודה, מסיוון

ד"ר אורן חסון
להעריך את עצמך בעולם הגברי
03.10.2005 • 16:18

סיוון יקרה,
אני בכלל לא בטוח שהוא רוצה להרוס אותך. אני בכלל לא בטוח עד כמה הוא שם לב שאת שם בכלל. בעבר כתבת לי שבכלל לא היית מאוהבת בו, ושרק רצית לדעת, והנה עכשיו את מודה שבעצם היית מאוהבת בו המון זמן או שנים. סיוון, אחד הקשיים שלך הוא שאת לא מודה בפני עצמך בתחושות שלך, או לפחות לא מוכנה להודות בהן כלפי חוץ. הסיבה שבגללה את עדיין זוכרת אותו ואכפת לך יכולה להיות התיקווה שאולי פעם ייצא מזה משהו. אבל אני חושב שהסיבה האמיתית היא שאלו היחסים הכי מרגשים שהיו לך, ושאת זוכרת אותם ומחייה אותם שוב ושוב כדי ללמוד משהו על עצמך – את מנסה להבין אם הצלחת בהם או נכשלת, ולהבין למה. כשתחליטי היכן עשית את ההחמצה שלך, או כשתחליטי היכן לא קראת נכון את המפה, זו יכולה להיות נקודת המפנה שממנה תוכלי להמשיך הלאה. אבל קחי בחשבון שלא תדעי יותר על מה שהוא באמת רצה או התכוון אליו. תוכלי לדעת רק יותר על מה שאת רצית ועשית. זה לא יעזור לך הרבה, אבל זה יעזור לך במשהו. וזה מטריד אותך כי כל עוד לא פתרת את השאלה הזו, קשה לך להעריך את עצמך בעולם הגברי, וזה מה שאת באמת רוצה לדעת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
סיוון
06.10.2005 • 01:33

תודה רבה על התגובה שלך,לחכתי את זה לצומת ליביאני יודעת שהחמצתי אותו, כי שהוא חיזר אחריי לא התיחסתי כי לא רציתי להיפגעכמו שהוא שחק עם שאר הבנות חשבתישהוא לא היה רציני איתי ולא רצתיתי למעשה להיפגעלכן שיחקתי אותה קשוחה איתו, ידעתי שהוא אולי נימשך אליי או אני אליו {זה בטוח}אני באמת מקווה שהוא עוד אוהב אותי זה נכון לא התנערתי ממנוכי בכל זאת אף אחד לא פגע בו באף אחד זאת היתה ההתבגרות של גיל הטיפש עשרהזה היה בגיל 17 אז זה גיל טיפה ילדותי וזה בסדר שעושים טעיות בגיל זהאבל אני פיספסתי אותי ביגלל הפחד שלי ממנו שמה הוא לא רציניבקשר למה שהוא רצה ממני אני למעשה ניראה לי יודעת הוא רצה משהי שתהיה איתו חברה ככה ניראה ליואני מה שרציתי גם חבר טוב וידיד נאמן שלא מתחיל עם כל אחת או מתחנן מישחקסתם בסתלבט דאוויןאני הבטחתי לעצמי דבר אחד: שאני ישכח אותו בי עם הוא מתאים ובין עם הוא לאהבנתי שהוא לא יבו אליי ולא כלוםלכן זה כואב לי שאני חושבת עוד עליו אז החלטתי לשכוח אותו למרות שזה קשהכי הייתי מאוהבת בו כל הזמן הזה ולא יכותי להתרכז בעצמי ובמה שאני רוצההתרכזתי אך ורק בו במה שאני רוצה ממנו במה שהוא רוצהלכן לא היה לי זמן לעצמי כי רק הוא היה במחשבות שלי כל הזמןבקשר לזה שאני מעריכה את עצמי אני באמת מעריכה את עצמי וחושבת שאניאחלה בן אדם שיודעת לתת לפרגן וכ'ו הדברים הטוביםאני לא יודעת עם הוא הפסיד או לא אני אומרת דבר אחדשאני מרוב טיפשותי והחששות שלי הפסדתי אותו וגם ביגלל שלא רצו שממש את הקשר מחשש שהוא לא יפגע בי ורבתי איתן ביגלל זהאני לא יודעת שאם הן טעו או צדקו אני רק יודעת שאני טעיתילגבי הבחירה שלי לא ראיתי מה יש לי מול העניים ונתתי לו לחמוקעם היינו יחד לפחוות הייתי בודקת אותו ואת האופי שלו אבל היינו יחדביגלל זה כואב לי כי פיספסתי אותו כבר לא תהיה לי הזדמנות להיות בחברתו שובזהו הסתיים וניגמר ואני הפסדתיאני אשמח עם תוכל לומר לי את דעתך האישית על כל מה שאמרתיהאם אני טועה או לא? ולמה ואיך?תודה רבה לך על הזמן שלךתודה רבה על התגובות שלך הן עוזרות וטובותהמשך לילה טוב ותודה רבה

סיוון
06.10.2005 • 01:36

ולמה הוא ל שם לב אליי? או בא או חיזר עוד פעם?הוא חשש? או התאכזב? ולמה הוא שאל לדעתך בהווה?

ד"ר אורן חסון
דרך פעולה
06.10.2005 • 23:57

סיוון יקרה,
את סובבת סביב הסיפור הזה כבר מספר חודשים. עניתי לך עד כמה שאני יכול במסגרת הזו. קראי מחדש את תשובותי, ובחרי לך דרך פעולה: לבדוק איתו מחדש (והרי כתבתי לך את זה פעם כאפשרות, האם עשית זאת?), או לנסות לשכוח ולחפש קשרים אחרים, ולהפסיק לחפור בו כי הנבירה הזו אינה מועילה לך יותר. לא תלמדי על מה שהיה יותר אלא אם תשאלי אותו, ולא תלמדי על עצמך יותר אלא אם תתנסי בקשרים חדשים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083