העדר משיכה: סיפור מורכב

תאריך פנייה: 03.12.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שירה
טיפול זוגי לבד?
03.12.2006 • 13:34

שלום,
המקרה שלי הוא טרום נישואים, או יותר נכון, האם זה יצליח בכלל. אנחנו יחד כבר 3 שנים. נפרדים וחוזרים כל הזמן. הקשר שלנו נבנה והגיע לרמה אישית גבוהה מאוד. אין לי ספק שמבחינה אישית אנחנו מתאימים מאוד. גם בן זוגי חושב כך. הבעיה שלנו היא שהוא טוען שהוא לא נמשך אלי. אני כותבת טוען כי נראה לי שיש פה איזשהו מחסום פסיכולוגי. בזמן האחרון הובעה נכונות מצידו ללכת לטיפול אבל לשנינו נראה שאת הטיפול עדיף שהוא יעבור לבד, או רק באופן חלקי לבד. אשמח אם תוכל ליעץ לי מה לעשות .תודה מראש, שירה

ד"ר אורן חסון
העדר משיכה
05.12.2006 • 12:53

שירה יקרה,
סיפור של העדר משיכה הוא סיפור מורכב. יעוץ זוגי ישאל עוד לפני הכל את השאלה אם הבעייה היא של משיכה בלבד, או בעייה של יחסים, אהבה וכעסים. אם נותרה בעייה של משיכה בלבד, זו בעייה שדורשת טיפול עמוק הרבה יותר, ואין ודאות ב"הצלחתה". נשאלת כמובן השאלה אם בן זוגך נמשך לנשים אחרות, ועד כמה (דחף מיני חלש עלול לגרום לסיום המשיכה לאחר סיום ההידלקות הראשונית), ומה ישנו או איננו בך שבגללו הוא לא נמשך אליך. לא קל לשנות נטיות ארוכות שנים. אם לסכם, ייעוץ זוגי יוכל לסייע לך קודם כל לומר היכן את עומדת, וגם לזה יש חשיבות רבה. הוא גם יוכל לפתור את הקושי, אבל רק בתנאים מסויימים.ובכל מקרה, זה לא יהיה לשלוח אותו לשם לבד, כדי שיזיזו לו בורג ו"ישנו לו את הראש".

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083