המלצה למטפלת מינית
ליעד
עזרה במציאת מטפלת - בהמשך לתשובתך
⌄
שלום רב,
בתשובה לשאלתי מיום 11.10 (אני מצרפת את הלינק והשאלה) המלצת לפנות למטפלת מינית שהיא גם מטפלת זוגית. האם תוכל לעזור בהפניה? עברתי על האתר של איט"ם, אבל אין לי כלים לקבלת החלטות בעניין - אשמח אם תוכל לעזור - אנחנו מאיזור תל אביבhttp://www.starmed.co.il/Forum/93בן זוגי מפנטז על הוספת אישה ליחסי המין שלנו (הוא עשה זאת בעבר במערכות יחסים קודמות). אני לא יכולה לקבל את הרעיון, או יותר נכון לומר, לא יכולה לבצע, למרות שאני יכולה להבין שיש כזאת פנטזיה. יחסי המין שלנו במצב לא טוב (הקשר לעומת זאת התגבר על לא מעט משברים ודווקא מבחינה זוגית אנחנו היום במקום טוב, מעל 8 שנים יחד). כיוון שכך, הוא מעוניין לפנות ליעוץ סקסולוגי, ואני חששת למצוא את עצמי במצב בו הסקסולוג/ית אומרים לי שאני סתם שמרנית והוספת פרטנרית נוספת רק תשפר ותגוון. אני מאמינה שמסגרת זוגית כשמה כן היא, מערכת זוגית..אני בהחלט מאמינה ומקבלת שיש פנטזיות, ואני חושבת שאת הפנטזיות צריך להביא אל הקשר הזוגי .מה זה אומר עלי?הסיפור שלנו יותר מורכב מזה. בן זוגי הוא/היה דומיננטי בתחום ה - SM, בעוד שאני נקראת, בזלזול יש לומר, "ונילית". ומה עם הפנטזיות שלי ? אילו שכוללות חום, ליטופים, רוך, התעלסות אוהבת ומשחק מקדים שלא כולל הצלפות, מין אוראלי לשני הצדדים ועוד? אילו נכרכות תחת שם התואר "וניליות" ומשעממות" והן בעצם לא "הדבר האמיתי" , החשוף רק ליודעי ח"ן /אוהבי SM. חייבת לציין כי אני מוכנה לנסות הרבה דברים לפחות פעם אחת, כדי לדעת אם אני אוהבת את זה או לא. העניין הוא שבמהלך השנים הצטברו די הרבה דברים שאני לא מתחברת אליהם, ומצד שני הרבה התנסויות מאוד מרגשות.למה אנחנו ביחד? כי סקס הוא כנראה לא הכל בחיים, ויש אהבה גדולה. מצד שני סקס מספיק חשוב ובודאי הופך לחשוב יתר במערכת בה שני הצדדים לא מרגישים מסופקים. וכמה אני יכולה לשמוע שיחסי המין איתי לא אטרקטיבים? (אחרים חשבו אחרת...).השאלה היא האם טיפול סקסולוגי יכול לעזור, ואם אני לא אמצא את עצמי במצב בו אני עושה דברים שעושים לי רע. היינו בטיפול זוגי בעקבות בגידה שלו (אחריות שלי..הסיפור הידוע). הטיפול עשה פלאים לקשר, ורק נושא המין לא נפתר.אשמח לתשובה
ד"ר אורן חסון
עזרה במציאת מטפלת מינית
⌄
ליעד יקרה,
תשובה כבר נתתי לך לשאלתך.להמלצה, אנא פני אלי בדואר האלקטרוני.