החלטות בזוגיות: מה לעשות?
עידית
כואב לי כל כך......כולם מוזמנים להג
⌄
אחרי קשר של שנה וחצי..........אני מגלה לפתע שערה ארוכה בצבע בהיר מאוד מגולגלת על איבר מינו של חבר שלי (מצחיק ככל שזה ישמע....זה כואב מאוד).דנו בנושא, חיפשנו דרך איך זה הגיע........אולי ממגבת.......אולי בטעות עף.......אך למה מגולגלת?בערב אני יושבת על המחשב בביתו גולשת באינטרנט לפתע קריאה עולה במסנג'ר........זאת לא הפעם הראשונה, כבר אישה אחרת קראה לו בהזדמנות אחרת שבה הייתי על המחשב שלו ואני עניתי לה והבנתי שהוא בקשר.....אך לא אמרתי מילה.והפעם כבר לא יכולתי, קראתי לו וביקשתי שיפתח את המסנג'ר שלו כי אפשר להכנס רק עם סיסמא.......הוא התחמק בכל תוקף בטענות טיפשיות של למה צריך, תעזבי את זה, אני לא זוכר מה הסיסמא, אני לא יודע איך להכנס (כך אומר לי גאון המחשבים, תואר שני באוניברסיטה).נכון, ביקשתי לפלוש לו לפרטיות שלו ויש בזה מן החוצפה אך אני הייתי חייבת לדעת היכן אני עומדת.......הוא סרב בכל תוקף להכנס וכשרציתי ללכת הביתה הוא חיבק אותי חזק, לא נתן לי ללכת ולראשונה הצהיר על אהבתו אלי.....החלטתי לא לעשות מעשה פזיז שאחר כך אצטער עליו ונשארתי.עכשיו אני מתבשלת עם עצמי..........ולא יודעת מה להחליט........האם קיים סיכוי ולו קלוש, שהוא לא בקשר עם נשים אחרות?אני אוהבת אותו והוא חבר שלי מאוד טוב ואין בליבי ספק שלסיים את הקשר זה לאבד חבר טוב.......עם זאת אני לא מוכנה להיות בקשר וכל הזמן לחשוש ולפחד שאולי הוא מצמיח לי קרניים.אשמח לדעתך ד"ר חסון, אשמח לדעתכם קוראי הפורום.אני כל כך כאובה.תודה לכם.
ד"ר אורן חסון
בסופו של יום, ההחלטה היא שלך
⌄
עידית יקרה,
ראשית, הפורום כאן אינו פורום תמיכה, ולכן פניה לגולשים אחרים מנוגדת לכללי הפורום. כך גם תגובות.שנית... באמת שאיני בלש, ולכן לא אוכל להגדיר לך את מידת הסיכוי שהוא בקשר או לא בקשר עם נשים אחרות. זה באמת לא נראה טוב, ואז את צריכה לשאול את עצמך מה תעשי אם הסיכוי שאין לו מישהי הוא 1 ל 3 (כלומר, כל מקרה שלישי שבו קורה מה שתארת, באמת לא קרה כלום, וזה צרוף מקרים (השערה המגולגלת) [או שהוא מצא שערה ארוכה של מישהי מוכרת או לא, וגלגל אותה כחלק מפנטזיה פטישיסטית שלא היה לו נעים לדבר איתך עליה], וסיבות אחרות שאינן בגידה שמנעו ממנו לפתוח בפנייך את המסנג'ר? ומה תעשי אם זה 1 ל- 10? 1 ל- 100? 1 לאלף? למליון? למיליארד? חפשי את הגבולות שלך, וגם את הסיכוי שזעזעת אותו קצת והוא יתיישר אם היו לו מחשבות אחרות, וגם חשבי על מה שאת מאבדת, ואם את רוצה להלחם על זה או לא. החלטות נכונות באות מכל השיקולים הללו גם יחד, ואת צריכה להרגיש אותם טוב יותר מכולם. זה בסדר לקבל חוות דעת ותמיכה, וזה עוזר לחשוב, אבל בסופו של יום, את היא זו שנשארת לשאת בתוצאות ההחלטה שלך.