המלצה לטיפול מיני - פורום זוגיות

תאריך פנייה: 04.10.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
סיוון
שאלה חשובה
04.10.2006 • 14:08

ד"ר חסון שלום
!אולי אתה תוכל לעזור לי אני בת 18 יוצאת עם מישהו חודשיים שהוא קטן ממני בשנה אני אהבה ראשונה שלו והוא לא קיים יחסי מין לפני.. והוא לא אהבה הראשונה שלי אני קיימתי יחסי מין לפני,רציתי לדעת מה אפשר לעשות במצב שאין לו זקפה ,זאת אומרת ממשחק מקדים יש לו אבל שמגיע ממש שלב החדירה זה ממש יורד ואין אפשרות להמשיך. אני ממש מתביישת לדבר איתו על זה כי אני חושבת שאולי הוא אפילו לא מודע לזה בעצמו כי הוא ממשיך לנסות גם שיורד לו ואני שואלת את עצמי לאן הוא ממשיך איך אפשר אם לא עומד לו ואני ממש לא יודעת איך להתנהג במצב כזה.חשבתי שאם אני ירד לו זה יעזור אבל זה לא עוזר זה רק נהיה יותר גרוע , אולי הוא מתבייש למרות שהוא יוזם את זה ומנסה אני לא יודעת מה לחשוב זה פעם ראשונה שזה קורה לי ויש לציין שאנחנו מאוד מאוהבים ואין לנו בעיות בזוגיות הכל ממש בסדר בנינו עד שזה מגיע לשלב הזה אני ממש מתבאסת מזה ומרחיקה אותו ממני אני רוצה לדעת אולי יש סיבות שזה קורה אולי בגלל שזה קרה מהר מדי ממש איך שהתחלנו את הקשר, אולי כי זה פעם ראשונה שלו?!או שזה פשוט בעיה אצלואם תוכל לעזור לי אני מאוד אשמח!תודה רבה!!!

ד"ר אורן חסון
כתובת מתאימה
06.10.2006 • 01:18

סיוון יקרה,
אני לא מטפל מיני, ולכן אני לא הכתובת המתאימה. מצד שני, ללכת בגיל הזה לטיפול מיני יכול אולי להיות טראומטי מדי. אולי. אני מציע שתמצאי פורום לסקסולוגיה או טיפול מיני שנותן תמיכה טובה לפונים (יש כאלה ברשת), ופני לשם להדרכה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083