הכרת בן זוג: שאלות וחששות

תאריך פנייה: 23.08.2015 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
pnina
מבולבלת
23.08.2015 • 13:28

אני נמצאת כיום בקשר טרי עם גבר גרוש בגילי (55) .גם אני גרושה.די מתחילת הקשר צצו בעיות אישיות אצלו וכיום נמצא בהליך אבל על מותו של אביו.הוא די מבולבל.וחושש מזוגיות.מרגיש שאין לו כרגע מה לתת וכוח לבנייה. ואומר שהזמן יעשה את שלו.אך אינו יודע כמה זמן יקח לו להתגבר.אומר שאני חשובה לו.שיש לו רגשות אלי.יש לו הרבה תכונות טובות.הוא רגיש.טוב לב וישר.אבל אני שואלת...האם אני אמורה להשאר במקום הזה ..לגייס סבלנות ואורך רוח או פשוט לקבל החלטה ללכת משם....אין פה שום הבטחה שדברים אכן יסתדרו...חבל לי כי יש ביננו תקשורת טובה וחברות טובה....אבל מה בכלל הפוטנציאל שהאיש יתעשת וירצה בי כבת זוג....

ד"ר אורן חסון
עוד יותר נמוך
24.08.2015 • 15:25

פנינה יקרה,
איך אני יכול לדעת אם יש לו בעיות נפשיות, או לא? איך אני יכול לדעת אם ועד כמה את מוצאת חן בעיניו? איך אני יכול לדעת כמה זמן ייקח לו האבל ותימשך ההתמודדות שלו איתו, עד שיהיה מוכן לחשוב על דברים אחרים, כמו חשק וזוגיות ורצון בקירבה? איך אני יכול לדעת מה הוא מרגיש לגבי היכולת שלך לקבל את האבל ואת הקושי הנפשי שלו?לכן, אני לא יכול לענות לך. הוא היחיד שבאמת יודע גם כמה הוא לא יודע ומכיר אותך, ומן הסתם את נעלם גדול עבורו. הוא לומד ומכיר אותך במהלך ההכרות שלכם, שזה עכשיו. ואת היא זו שמכירה אותו הרבה יותר טוב ממני, כדי לנסות ולמצוא להעריך ולשקלל תשובות לכל השאלות הללו. אבל את מאבדת סבלנות. אני לא יודע מה הסיכוי להצלחה, ושהוא ירצה אותך ויהיה מוכן להילחם עליך. אני רק יכול לתאר לעצמי שאם תאבדי סבלנות, הסיכוי שזה יקרה, מן הסתם, יהיה אפילו עוד יותר נמוך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083