הכרויות ופלירט: טיפים וייעוץ
שרה
לפתוח דף חדש-הכרויות ואומנות הפלירט
⌄
לא פירטתי על עצמי בשאלות הקודמות, בכל אופן אני נראית טוב מושכת, בעלת מקצוע חופשי, נבונה ומצלליחה ומוערכת מאוד בקרב קולגות ובחברה וגם מחוזרת,ובעלת בטחון עצמי ויחד עם זאתסיפרתי על תחושת הכשלון והאובדן הכאב הפרידה והפגיעה מזה שאין לי זוגיות- ועם הגבר שמאוד אהבתי נכשלתי- הוא מעדיף למצוא מישהי אחרת שתהיה אהבת חייו. גם היתה הפלה של הריון נכסף ממנו שהוא לא יודע על כך.אז עכשיו אנו לא ביחד לצערי כי הוא לא רוצה אותי לקשר רציני והבנתי שאין מה לעשות, ואני צריכה להתמקד בשיקום עצמי ובטיפול אישי ובנות את הבטחון שלי בזוגיות להבין איך הגעתי לגיל 40 למצב כזה שאני לבד ושאני אוהבת גבר שלא רוצה או לא מסוגל לאהוב, ואיך כן להגשים את הרצון שלי לזוגיות אוהבת והקמת משפחה .1. איך אחזיק מעמד - להיות במשמעת עצמית ולא ליצור איתו קשר או לא להסכים לנסיונות שלו להפגש איתי. מתי יהיה לי הכוח להגמל ממנו? אני ממש בקריז כמו שאומרים הוא חסר לי.2. מה שבאמת חסר לי זה להיות בקשר משמעותי שיש בו בטחון ואהבה והערכה הדדית להתאהב ולהיות נאהבת- ואני פנויה להכיר- וכבר שנים רבות אני מנסה להכיר ולא פוסלת שום דרך- את הבחור שעכשיו נפרדתי ממנו הכרתי באינטרנט, לחברות שלי אין בחורים אכותיים שיכולים להתאים לי, . איך אוכל להכיר גבר איכותי טוב ? איפה?3. כתבת באחת תשובות כאן לבחורה שרוצה להיות מחוזרת והמלצת ללמוד את עקרון הפלירט," איפה לומדים את אומנות הפלירט: אתה יכול לפרט מה זה אומר התמסרות חלקית מתגרה"- איך זה מתבטא בפועל- בטוח שזה גם מה שאני צריכה ללמוד- מי יכול ללמד אותי? או איפה אפשר לקרוא על כך? הרי זה מה שעושה לבחור את הריגוש והפרפרים כמו שהיה חסר לאהובהאחרון שלי.4. וכל זה די מבלבל- כי אם אני בחורה שמעונינת בקשר רציני איך אני משלבת ובונה קשר רציני יחד עם ההכרח להכניס קלילות והתגרות של פלירטוט כדי שיהיה לגבר עניין ריגושים (אני לא זקוקה למשחקים), ואיך לא ליפול שוב על מערכת יחסים עם אדם שזה - ריגושים וקלילות- כל מה שמעניין אותו ושוב אשאר בלי קשר ממשי משמעותי ומתפתח. איך מנווטים בים של הבלבול הזה להתחלת קשר בריא
ד"ר אורן חסון
הכרויות ואומנות הפלירט
⌄
שרה יקרה,
שאלת מספר שאלות:1. העזרי באמצעים של הסחת דעת, בכל פעם שאת מרגישה חלשה - חפשי לך עיסוקים אחרים, או העזרי בחברים ועוד (וכמובן, האידיאלי הוא לקחת חבר חדש). ואם קשה לך ואת מעוניינת מאד, עשי זאת בטיפול.2. במשך זמן רב לא היית פנויה נפשית, ולכן נסיונות רבים נכשלו עוד לפני שהתחילו. גברים ישנם במקומות שבהם גברים מסתובבים (פאבים, בחנויות הספרים, במסעדות, בשפת-הים, בריקודים, בחוגים, באינטרנט ועוד). אני לא יודע מהם החוגים התרבותיים/חברתיים שלך, אבל נסי לתכנן היכן יש סיכוי סביר, ונסי.3. פלירט נשי שונה מפלירט גברי, והוא יכול לכלול אמצעים שונים למשוך מבטים (לבוש ואיפור, שיתאימו למינון שאת רגילה אליו, ועוד קצת – לא להגזים ושתרגישי בנוח עם מה שאת הולכת).4. את צודקת שזה מבלבל, כי המינן הנכון של קלילות ופלירט תלוי בגבר, ותלוי ביכולת שלך. אבל בכל מקרה את צריכה לשדר זמינות ונכונות מבלי לשדר וולגריות וטעם רע.ולפעמים אני ממליץ, גם למי שמגיע/ה אלי לצרכים של התנהלות זוגית וחיפוש אחר בן/בת זוג, להגיע לסטייליסט כדי לעשות "מהפך", ולפחות מהפך חלקי.