הכרויות אונליין: איך למצוא מתאים?

תאריך פנייה: 18.12.2015 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
שירה
דפוס קבוע ?
18.12.2015 • 01:35

היי ושלום
אני בת 27.. לאחרונה התחלתי לגלוש באתר הכרויות .. שמתי לב למשהו מאוד מוזר.. רוב הבנים יתחילו איתך שיחה אך מהר מאוד יעלמו בהמשך כאשר מקבלים את מספר הטלפון.לרוב זה גם אני שמביאה את המספר כי הם פשוט לא מבקשים וממשיכים להתכתב באתר עצמו
חלק מתכתב בוואטאפ שזה הודעות sms-לכמה ימים ולמרות שאני מראה התעניינות ויוצרת נושאים משותפים הם פשוט נעלמים
כלומר בוואטאפ זה נעצר והם לא מתקשרים. אני עד כדי כך לא מעניינת? או כאלה שחוזרים לדבר איתך רק בשעות הלילה איך להגיב לזה ? משדר חוסר רצינות..או שנעלמים למס ימים וחוזרים איך להגיב גם לכאלה ?האם לענות ? ומה לענות ?אני שואלת חברות כל הזמן והן אומרות שזה הבנים שאני מדברת איתם לא רציניים.היו הרבה שמצאו חן בעיני וחבל לי שזה נפסק מצידם ללא התראה.
איזה טיפים היית נותן למי שרוצה להצליח בעולם הזה ?מה אני צריכה לספר על עצמי שכן יגרום לקשב או להם ליזום שיחות טלפוניות האם צריך להיות יותר אינטנסיבי ? ליזום שיחות בעצמי ? כי אני כבר חודש שם מדברת עם מלא..וכלום לא קורה.אף אחד לא נפתח או מתקשר://
תודההה אשמח לתשובה

מישהי
דפוס קבוע ?
18.12.2015 • 19:19

בתור אחת שהיתה און-אוף באתרי הכרויות כ 7 שנים, ובסוף במזל גדול פגשתי שם בגיל 33 את מי שהוא היום בעלי, אני יכולה לתת לך כמה טיפים:מי שמחפש להתכתב ולסמס ולא מתקשר, נעלם וחוזר, פונה רק בלילה וכו' הוא בפירוש לא רציני, ואם הוא נעלם זה כי הבין שלא יצא ממך יותר מדי בכיוון הזה.צריך המון המון סבלנות ומזל עד שמכירים מישהו שמתאים לך.והכי חשוב לא להתייאש, אפשר לקחת הפסקה מהאתר מדי פעם כי דרך ההכרות הזאת יכולה להיות מאוד מתישה.בהצלחה!

ד"ר אורן חסון
לחסוך זמן
20.12.2015 • 17:15

שירה יקרה,
מן הסתם, מרבית הגולשים (גם הרבה נשים, אגב), או מחפשים סטוצים (זה יותר גברים), או מהמרים על בני זוג שהם מוצלחים במיוחד, מתוך ההנחה שממילא אי אפשר לדעת מיד, אז לפחות שנתוני הפתיחה יהיו הכי טובים שיש. אולי, אם יהיה מזל, יצליחו להשיג מישהו מוצלח במיוחד שיתעלם מהחסרונות שיש להם - או שלא רואים את החסרונות שלהם (זה נכון הן לגברים והן לנשים). ומן הסתם, ההצלחות הטובות יותר הן בין גבר לאשה דומים ברקע ובסטאטוס החברתי והכלכלי שהם, שהמראה החיצוני הוא אחד המרכיבים שלהם. אז זה מסביר לך את הדגם. והשאלה היא איך יוצאים מזה?אני לא יודע מה כתבת באתר ההכרויות, אבל יש כמה אפשרויות להשפיע. למשל, להוריד חלק ממבקשי הסטוצים (אלה שבודקים עד כמה את מינית, יפה, פלרטטנית, 'פתוחה וספונטנית'), בעזרת כרטיס יותר שמרני, ופחות מזמין (כולל תמונה). אז תקבלי פחות פונים, אבל גם פחות 'בלגן' שאינו מתאים. חשבי על הקו הזה של אסטרטגיה, וחשבי היטב מה לכתוב, ויתכן שאם תגיעי לשתי פניות בשבוע גג, אולי גם תשיגי פניות יותר רציניות ומתאימות. וחשבי גם על האפשרות שתתייחסי בעיקר לפניות שלך, ולנסות להבין איך לסנן עוד לפני שאת מעבירה מספר טלפון.ואם נעלמים לך כי את לא משתפת פעולה בפן המיני? - אם כן, זה נפלא, כי זה אומר שחסכת לך זמן פגישות על גברים שטחיים, שכרגע זה מה שמעניין אותם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
ציפי
דפוס קבוע ?
22.01.2016 • 13:55

לא דפוס ולא נעליים, אני באתרים האלה כבר שנים און אנד אוף כמו מישהי שכתבה לפניי, יש הרבה גברים לא אמינים ולא רציניים שמחפשים את עצמם, חלקם סתם משועממים, חלקם מחפשים פנטזיה זה לא קשור אלייך זה סטטיסטית משהו ידוע, הרבה מזה שאת פוגשת מישהו נורמלי קשור להתמדה כנראה ולמזל, הכי טוב לפגוש מישהו דרך חברים או מכרים לצערנו זה לא תמיד אפשרי.