הכנת שטח לבגידה: מה המשמעות?

תאריך פנייה: 06.02.2007 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
לילי
האם זו בגידה?!
06.02.2007 • 13:27

שלום רב.
בן זוגי ואני עומדים להתחתן, ואתמול ראיתי שהוא מתכתב עם מישהי באינטרנט, הוא מנהל איתה שיחה רומנטית, מנסה לשכנע אותה להכיר אותו...זו לא פעם הראשונה שאני רואה שהוא מתכתב עם בחורות,אני מנסה להיות מאוד פתוחה ולא לחשוד בכל בחורה שנמצאת בסביבה. אני בדעה שלא כל קשר , ובעיקר לא וירטואלי - הוא סיבה לחשוד בבגידה..אבל במקרה הזה אני כבר לא בטוחה..כששאלתי אותו מה זה אמור להיות, הוא אמר לי שאני לא אתייחס לכל מיני שטויות שפשוט משעמם לו אז הוא מבדר את עצמו בצורה כזו..אני מבינה שאין דעה אחידה בעניין וכל אחד מחליט לעצמו מה משמעות הבגידה בשבילו.יש כאלה שיגידו שזו באמת שטות, אבל יש כאלה שיגידו שזה ממש לא בסדר.אני מבינה שזה די סובייקטיבי, אבל בכל זאת אשמח לדמוע דעות נוספות.אם אותה בחורה שהוא מתכתב איתה הייתה מסכימה להיפגש, מעניין מה היה קורה?! הוא היה הולך אליה ...לשתות קפה ...?!אני מבולבלת לגמרי.

ד"ר אורן חסון
אם לא בגידה, אז הוא מכין את הרקע...
09.02.2007 • 01:30

לילי יקרה,
אם את מגדירה בגידה כ"התאהבות" במישהי אחרת, אז אולי זה לא. אם את מגדירה "בגידה" כסקס עם מישהי אחרת, אז אולי זה לא. אבל ללא ספק יצירת קשרים עם מישהי אחרת, בשיחות רומנטיות ונסיון להתראות איתה, זה שלב בדרך לעשות את זה. קחי בחשבון שהוא משתעשע ברעיון לעשות את אחד מהשניים למעלה, כנראה סקס מזדמן. במילים אחרות, גם אם הוא לא "בגד" בך באחד מהמובנים למעלה, הוא מכין את הרקע לזה, בין אם הוא מודה בזה בפני עצמו, ובין אם לא. ובפני עצמו סביר שהוא מודה בזה. לפחות בחלק מהזמן.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083