בדידות אחרי דייט כושל

תאריך פנייה: 06.02.2007 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מירית
פרידה והרהורים
06.02.2007 • 16:06

שלום,
לפני כחודש נפרדתי מחבר שהיה לי למשך שנתיים וחצי. שנינו באמצע שנות ה20.הייתי מאוד נחושה, למרות האהבה הגדולה ביננו, שאני עוד צעירה ורוצה לחיות בהתאם לגיל שלי , להספיק עוד דברים (לא שחברי לשעבר מנע ממני, אך אלו דברים שאני מרגישה בתוכי), להיות עצמאית יותר, להכיר בנים אחרים, פשוט שהחיים שלי לא יהיו ידועים מראש בגיל כ"כ צעיר.הפרידה הייתה עצובה כמובן, הרגשתי נורא על איך שפגעתי בו וכשהוא בכה בטלפון כמה ימים אחרי הפרידה ואמר שהוא לא יודע איך לאסוף את הרסיסים, הרגשתי שרצחתי מישהו. פשוט ככה. בהתחלה הייתי באופוריה מסויימת שעכשיו החיים מדהימים ואני צריכה לנצל אותם, אבל לאט לאט כשעברו השבועות הבנתי שלמרות שיש לי חברות, אני לא באמת אוהבת את כולן, לא כל יציאה היא מעניינת, וכל מני דברים שחשבתי שעכשיו יהיו מושלמים.היו התלבטויות על הפרידה, גם לפני גם ברגע שעשיתי אותה וגם אחרי, אבל אני מרגישה שעכשיו זה הגיע לשיאים חדשים. אולי עכשיו אני מעכלת? פתאום אני מוצאת את עצמי כל לילה בוכה בשקט בחושך בחדר שלי, נזכרת בדברים הקטנים (זה נשמע כמו תסריט מסרט אמריקאי אבל זה באמת ככה), נזכרת בכל הדברים הקטנים שצחקנו עליהם והיינו רק שנינו. אבל לא שוכחת למה עזבתי, וחושבת על מצבים שפשוט שנאתי להיות בהם והרגשתי מועקה. יש רגעים שאני יושבת עם חברים ופתאום זה חותך אותי, המחשבה הזאת, שזה מה יש עכשיו. רק חברים. אין אותו יותר- שתמיד עניינתי ותמיד הייתי נאהבת עבורו. לא יכולה להתעלם מהמחשבה מה איתו, ואיך הוא שורד ואיזה מסכן הוא, כיאנישברתי לו את הלב. אני לא יודעת אם אני באמת חושבת על לחזור אליו. אולי זה משהו שמתבקש, המחשבה הזאת. אני פשוט חשבתי שעברתי את זה כבר, שאני מתחילה להתגבר, אפילו יצאתי לאיזה דייט כושל, אבל הכל חזר אלי בבומרנג. אני בכלל לא יכולה לחשוב על לדבר איתו (ביקשתי ממנו שלא נדבר בזמן הקרוב), עוד מעט יש לו יום הולדת, אני תוהה איך בכלל אגיד מזל טוב, אני לא מסוגלת להתקשר, לא מסוגלת להיות ליידו בסטטוס של "לא חברה/אקסית". כל הדברים שלו עוד אצלי ואני לא יכולה לחשוב בכלל על לראות אותו. זה קשה לי.איך מתגברים ואיך אם בכלל זה עובר מתישהו?סתם רציתי לשתף ולשמוע דעה אם יש. תודה וסליחה על האורך.

ד"ר אורן חסון
אין כמו דייט כושל להעצים את הבדידות
09.02.2007 • 01:33

מירית יקרה,
את פשוט מרגישה, מדי פעם, לבד. וזה לא נעים. ואין כמו דייט כושל (ולכן ציפיות שנשברות) כמו להעצים את הבדידות, ולהחזיר אותך במחשבה לקשר קודם שכשל גם הוא. זה עובר מתישהו. היתה לך סיבה לעזוב, וצריך הרבה כוח להמשיך הלאה. וזמן.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083