הימורים בזוגיות: מה לעשות?

תאריך פנייה: 15.10.2005 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
מורן
קשר רחוק
15.10.2005 • 20:05

שלום
אז ככה אני בקשר רציני כבר 10 חודשיים אני חבר שלי אף פעם לא רבנו בקשר שלנו אבל לאחרונה הוא מתלונן שקשה לו טוען אוהב אותי אבל מרחק מקשה עליו ושהוא מבולבל למרות שנסיתי להתקרב עליו להציע לו לעבור לגור ביחד ושניפגש יותר כי אנחנו נפגשים בסופי שבוע כי אנחנו עושים שבת אחד אצל שני אפסקה של שבוע ואחרי זה שוב נפגשים מה לעשות ?

ד"ר אורן חסון
הימורים כדי לשנות
17.10.2005 • 00:54

מורן יקרה,
המכתב שלך לא לגמרי ברור. אני מניח שהוא דחה את ההצעה שלך להתקרב ולגור ביחד. ואז, מכיוון שאת לא יכולה לכפות עליו לחיות איתך ביחד, ומכיוון שאת גם לא יכולה לכפות עליו להתגבר על המאמץ הכרוך במרחק שביניכם, הדבר היחיד שאת יכולה, אולי, לעשות, הוא לנסות לגרום לו לרצות אותך יותר. כלומר, לשנות משהו שאולי יעבוד. יש לכך שתי דרכים אפשריות: האחת היא להעניק לו יותר, שירגיש שכדאי לו, והשניה, המנוגדת, היא להתרחק דווקא, ולגרום לו לחשוש מלאבד אותך. מאחר ששתי הדרכים דורשות שינוי ממה שאת עושה היום, שתיהן הן הימור, ובעלות סיכון שאולי יקרה ההפך ממה שאת רוצה, ושתיפרדו בעקבות כך, בין אם מוקדם יותר ובין אם מאוחר יותר. אם במצב הנוכחי אתם הולכים ממילא לקראת פרידה, אז אולי כדאי להמר ולראות מה יקרה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מורן
הימורים כדי לשנות
29.10.2005 • 21:11

היי זה שוב אני סיפרתי לך מכתב קודם על קשר רחוק שיש לי עים חבר שלי למרות זאת ניסתי לא התקשר אליי כדי לא בלבל אותו ולחשוב על קשר שלנו למרות זאת הוא מתקשר אליי שואל לעליי ואז שואלת עלינו על קשר שלנו הוא מתחמק טוען שלא יודע מה להגיד לי וזה נמאס לי והוא טוען שאין לו זמן להיפגש איתי מה לעשות הוא זה שמתקשר כרגע או זה משום פוחד לאבד אותי לגמרה?תודה על עזרה