הימור מסוכן: על המחיר של בגידה
מבולבלת
אהבה ישנה
⌄
אנשה לקצר עד כה שאפשר.אני בת 28 + 2 ילדים ונשואה מזה כ 4 שנים. הנישואים שלי נפלאים וכך גם בעלי.את בעלי הכרתי לפני כ 7 שנים כאשר הייתי בהליכי גירושים מבעלי הראשון (ללא ילדים ממנו). התחתנתי בגיל 19 וקצת לפני גיל 21 התגרשתי.בעלי הנוכחי עזר לי בכל התקופה כי מבעלי הקודם סבלתי מהתעללות נפשית וגם פיזית, וגם עד שקיבלתי ממנו גט לקחה כמעט שנה.מבעלי הראשון התגרשתי כיוון שבגד בי תקופה מאד ארוכה ולא שלא ידעתי כנאה עצמתי את עיניי ולא רציתי לדעת עד שמאסתי.לעניין: בתקופה שהייתי עם בעלי הראשון עבדתי במקום מסויים ושם הכרתי מישהו,להגיד שהתאהבתי בו אני לא ממש יודעת להגיד, אבל הוא התייחס אליי כמו לנסיכה והיינו בקשר משהו כמו 5 חודשים ואז עזבתי את המקום וכך גם הקשר איתו נותק. ה"רומן" איתו היה משהו כ"כ חזק שאני לא יכולה לתאר.אחרי שנפרדו דרכנו, הוא ניסה כמה פעמים ליצור קשר ואני שכבר הייתי עם בעלי הנוכחי סירבתי כי לא רציתי ולא רוצה להרוס את מה שיש לי.העניין הוא שבחודשיים האחרונים הוא איתר אותי ואנחנו מתכתבים כמעט כל יום ומדברים על הכל וכל הזכרונות של אז עולים בי מחדש.הוא היום נשוי גם עם 4 ילדים וכל הזמן רוצה שנפגש ואני לא מסכימה למרות שחלק ממני כן רוצה. אני פשוט יודעת שאם נפגש יקרו דברים שאני לא רוצה.הוא גם כל המן אומר לי שהוא לא מאמין שהוא הפסיד אותי ושהוא אהב אותי כמו מטורף ואני עדיין נמצאת במחשבות שלו יום יום.העניין הוא שגם אני חושבת עליו הרבה ואני לא יודעת מהלעשות עם זה.לא רוצה לבגוד בבעלי, למרות שלדבר איתו במחשב זה סוג של בגידה כי בעלי לא יודע.אני אוהבת את בעלי מאד, הוא מפעל הפיס בשבילי ולא רוצה להרוס כלום.מאד מבולבלת ואודה לתשובה.
ד"ר אורן חסון
שלוש פעמים מחיר
⌄
מבולבלת יקרה,
התשובה היא מאד פשוטה. בכל פעם שאת מתפתה, שבי עם עצמך ונסי לדמיין את המצב שבו בעלך יושב ליד המחשב ומגלה בטעות את ההתכתבות שלך. או שומע אות בטלפון. או משהו כזה.נסי לחשוב על מה עובר בראשו בזמן הזה. אחר-כך, מה עובר בראשך, כשהוא בא אליך ומספר לך מה שראה. ואני לא רוצה לקחת אותך רחוק יותר.את משחקת משחק מסוכן שהוא הימור גדול. אל תחשבי על הפרס, כי הפרס אינו ודאי. גם הוא נשוי עם ארבעה ילדים, ולמרות ההבטחות יתקשה לוותר על זה. כבר ראיתי כמה בעלים שהבטיחו נישואים למאהבת הנשואה שלהם, ולאחר שזו התגרשה החליטו שבעצם הם לא יכולים לפגוע באשה שלהם, כי היא במצב רגיש, כי הם עברו הרבה ביחד, כי היא אמא של הילדים שלו, שלא לדבר על הפגיעה הילדים. אז אל תחשבי על הפרס, חשבי על המחיר שאת משלמת שלוש פעמים. פעם אחת כשאת מתרחקת עכשיו מבעלך, כשאת מסתירה ממנו, כשאת מפנה את רגשותייך לגבר אחר וסוגרת אותם, בהכרח, כלפיו, מה שעלול להיות מוקש משמעותי מאד בהמשך הדרך הזוגית שלכם, פעם שניה – בסיכוי הגילוי, ופעם שלישית - בהערכה העצמית שלך, על מי שאת ומה שאת. התחילי משם, מלהחליט מי את.