איך לגשת למישהו שמעניין אותך

תאריך פנייה: 03.10.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
קסם
צריכה עזרה
03.10.2010 • 12:10

שלום,
אני בת 18 . לפני כמה ימים הייתי במועדון וראיתי מישהו שמצא חן בעיניי.. הוא חבר של ידיד שלי. אנחנו לא מכירים וזו הפעם הראשונה שראיתי אותו וישר מצא חן בעיניי.. שמתי לב שהוא הסתכל עליי המון במשך אותו הערב.. הבעיה היא שאני לא יודעת כיצד להכיר אותו? איך אני אוכל להכיר אותו ולהתיידד איתו? תמיד יש לי בעיה בליצור קשר אם אנשים כי אני לא הכי טובה בלדבר ולשוחח.. אבל בכל מקרה איך אני יכולה להכיר אותו? מה עלי לעשות?תודה מראש קסם.

ד"ר אורן חסון
צריכה ליזום...
04.10.2010 • 00:27

קסם יקרה,
תצטרכי לעשות מה שעושים כולם במקרים כאלה. נסי לשאול אם מישהו או מישהי שאת מכירה שיכירו ביניכם, או קבלי עליו יותר פרטים שתדעי אולי איך לגשת אליו או היכן, הסתכלי עליו יותר זמן במועדון ונסי כך למשוך את תשומת הלב שלו, או השיגי את מספר הטלפון/פייסבוק שלו וצרי איתו קשר באופן ישיר, בדיבור או בכתב. יש דרכים שונות. אז במקום להרים ידיים ולהגיד לעצמך "מה אני אעשה?", התחילי לתכנן אפשרויות. וקחי בחשבון שלפעמים זה לא מצליח, ואולי תצטרכי להתמודד עם אכזבה. בלי נכונות לאכזבה, לא תצליחי לנסות אף פעם. אני לא אומר שזה קל, להעז, אבל אם לא תעזי או תזמי, תצטרכי לחכות שהוא יהיה זה שיעשה את הצעד הראשון. ולכי תדעי כמה זמן זה ייקח.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083