הילה: מבחן זוגיות - מה באמת את רוצה?

תאריך פנייה: 13.10.2006 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
הילה
אהבה או התאהבות?
13.10.2006 • 10:33

לדר' חסון שלום,הנני מנהלת חשבונות ,עובדת בחברה כ6 שנים יחסיי אם מעבידי לא היו כל כך טובים, ידוע לי כי מס' פעמים רצה לפטר אותי.לפני כשנתיים חל מהפך (כנראה שהשינוי חל לפניי אך אני לא שמתי לב לשינוי) מעבידי החל להתייחס אליי יפה, להתחשב בי וברצונותיי, קולו הפך לפתע רך ונעים והחל לדבר אליי בגובה העיניים. כששאלתי אותו מה גרם לו להשתנות בקיצוניות כזו , אמר לי כי במשך הזמן הספיק להכיר אותי וגילה כי אני משהי אחרת ממה שהוא חשב בעבר. ובמצב אחר רמז לי כי הוא לא מרוכז ויש לו "פרפרים בבטן" כשאני נמצאת לידו.שאלתי היא האם הוא אוהב אותי או מאוהב בי?אודה לך על תשובתך

ד"ר אורן חסון
להעמיד למבחן, אם את מוכנה לשלם מחיר
14.10.2006 • 12:49

הילה יקרה,
המכתב שלך מעורר כל כך הרבה שאלות נוספות. האם הוא נשוי? האם את נשואה? האם את מחפשת מאהב או מעסיק? כלומר, קודם כל לא ברורים הצרכים שלך. יכול להיות שזה לא משנה בכלל אם הוא אוהב או מאוהב, ואת צריכה לחפש מקום עבודה חדש, כדי שלא להכנס לצרות.ואין אפשרות לדעת אם הוא מאוהב בך או אוהב אותך, מבלי להעמיד זאת למבחן. אלא שמבחנים כאלה עלולים להיות בעייתיים, בשל השפעה על יחסי העבודה ביניכם אחר-כך. החליטי קודם מה את רוצה ממנו וממך, ואם זה טוב לך, ואז, אם תרצי, ואם את מוכנה לשלם את המחיר, תעמידי אותו במבחנים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
הילה
להעמיד למבחן, אם את מוכנה לשלם מחיר
14.10.2006 • 22:31

הוא נשוי ואני אלמנה , ומובן שאני מחפשת קשר רציני ידוע לי כי יחסיו עם אשתו קרים כך לפחות הוא סיפר לי, אספר לך שכל פעם שאני מכירה משהו הוא נלחץ ואומר שכל הגברים נצלנים ושאני צריכה להיזהר, ובפעם נוספת הגיע בחור לאסוף אותי מהעבודה והא פשוט הסתכל עליי במבט כזה של- תזהרי אני לא מעוניין שתכירי גבר אחר , כנראה שגם אני רוצה אותו בדיוק כמו שהוא רוצה אותי אבל המוסר לא נותן לי. ובכל זאת הייתי רוצה לדעת למה אתה מתכוון להעמיד אותו למבחן? ובכלל מה גרם לו להשתנות?אני מאוד מבולבלת. אנא עזור לי.תודה הילה.

ד"ר אורן חסון
לפעול לטובתך, גם נגד האינטרס שלו
15.10.2006 • 23:42

הילה יקרה,
להעמיד אותו למבחן זה לא לשכב איתו, אלא לדרוש ממנו מחוייבות. אם תשכבי איתו, תדעי שהוא נמשך אליך. אבל אם הוא יהיה מוכן להתחייב לך באופן פומבי וגלוי, ויעשה צעדים שאין מהם חזרה, תדעי שהוא אכן אוהב אותך, ולא רוצה אותך רק כרומן צדדי.או, לחילופין, אם הוא אינו מוכן לעזוב את אשתו (לעזוב! – לא להסתפק בלהשאר איתה ולנהל איתך רומן, ולא משנה אם יגיד לך שהוא לא שוכב איתה, וגם לא משנה אם זה נכון או לא נכון), אז שיניח לך, ושיפסיק לשחק את המשחק הזה, כי המשחק הזה מפריע לך להתקדם הלאה בחיים. אם הוא באמת אוהב אותך, הוא צריך לדעת לפעול לטובתך, גם אם זה מנוגד לצרכים ולסיפוקים שלו.וה"תיזהרי", יכול עם הזמן לאיים על מקום העבודה שלך. הקו שעובר בין "עצה ידידותית" של הבוס למועסקת לבין "הטרדה" יכול להיות דק מאד.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083