היכרויות: מועדונים או פאבים?
מישהו
הצבת גבולות או התעללות?
⌄
יש לי שאלה אני בן 26 יוצא עם בחורה כחודשיים השבוע היא באה אליי והיא אמרה לי שהיא רוצה לצאת למסיבה בשישי עם חברות במועדון אני בקושי רואה אותה כי אני עובד וביקשתי שלא תצא לשם כי זה מפריע לי שהיא יוצאת ולא מפנה לי זמן מה שגם היא חדשה לי בחיים וקשה לי לסמוך עליה ויש לי בעיה ענקית עם מועדונים וכאלה במיוחד שהיא בחורה יפה אבל זה לא רק איתה אני פשוט יודע שמועדונים זה מתכון לצרות אני פוחד שהיא תכיר שם מישהו או תעשה שטויות החברות שלה נראות לי קצת השפעה רעה עליה הם עושות הרבה שטויות וכשאמרתי לה את זה היא התחילה להגיד לי שאין לי ביטחון ואני צריך להתמודד עם זה שהיא יוצאת כי אין לה כוונה לשנות את התוכניות שלה זה ממש מציק לי כי היא סיפרה לי שהאקס שלה היה מגביל אותה ככה והיא החשיבה את זה להתעללות מצדו אז מה קורה כאן אני באמת מתעלל בה ?או מציב לה גבול והאם זה באמת בעיה שלי ?אני רוצה להמשיך איתה בקשר אבל העסק הזה מציק לי אני מקנא כי אני מפתח רגשות אבל השאלה אם זה שווה את זה ומה יקרה אם אני יכיר עוד אחת כזאת מה נחשב להצבת גבולות בריאים ? תודה על התשובה
מישהו
הצבת גבולות או התעללות?
⌄
ושכחתי לציין שאני לא טיפוס כזה של מועדונים לא אוהב לצאת למועדונים אולי לפאבים וסרטים האם כדאי לי להכיר יותר בחורה מסוג כזה שאוהבת בילויים כאלה או שאני סתם קנאי ברמות?