היכרויות: למה הן עוזבות אחרי זמן?

תאריך פנייה: 14.12.2014 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שי
אני מתוסכל מאוד
14.12.2014 • 14:44

שלום,
אני בחור בן 22, והיו לי לא מעט מערכות יחסים. והמשותף לכולם ביחד (בלי יוצא מין הכלל) הוא שהן נמשכו בין שבועיים עד ארבעה חודשים לכל היותר.תמיד היה בהתחלה מין ניצוץ כזה, האישה הייתה ללא ספק בקטע שלי. סוף דייט ראשון היה בדרך כלל נגמר בנשיקה טובה באוטו (יכול גם להגיע לשעות!) וקצת מזמוזים. בחלק מהמערכות יחסים הקצרות גם הגעתי לסקס ובחלק לא אבל זאת לא הבעיה לדעתי. והכל המשיך להיות טוב ויפה עד שבכל פעם באיזשהו שלב לבחורה פשוט ירד ממני והיא לאט לאט רמזה לי את זה בהודעות ואני אחרי כמה פעמים ניסיתי מכל אחת לסחוט את האמת ולמה ירד לה ממני ומה קרה פתאום? בכל פעם נתקלתי באותו תירוץ מטופש שאני מקבל מבחורה, כל פעם בנוסחים שונים: "אתה בחור מקסים ובאמת שרציתי שילך בינינו אבל לא יודעת פשוט ירד לי, כנראה אני עדיין לא פנויה לקשר".שכמובן מדובר בשקר וכזב, לא ייתכן שקיבלתי את אותו הסבר כל כך הרבה פעמים. אני בטוח שיש משהו לא בסדר בי ואני לא מצליח להבין מה, ניסיתי כל כך הרבה פעמים לשכנע בחורה להגיד לי את האמת ובחיים לא הצלחתי, תמיד שלחצתי וניסיתי להוציא מהבחורה את האמת בסופו של דבר הגעתי לאותה נקודה: "לא יודעת להסביר למה.. פשוט ירד לי.."אני בחור מאוד נאה עם גוף מחוטב ודי שרירי אני מתאמן בחדר כושר, אמנם יש לי עקמת קלה בגב שרואים אותה רק כשאני מתכופף אך אני לא מאמין שהסיבה היא המראה החיצוני שלי. אמנם הביטחון העצמי שלי לא הכי גבוהה, לגשת לבחורה בבר ולהתחיל איתה זאת לא משימה פשוטה בשבילי אך אני כן עושה את זה אבל זה נדיר. אני כן חייב לציין כי אני בטוח שזה איכשהו קשור שאת רוב הבחורות שיצאתי איתן הכרתי דרך אתרי הכרויות או אפליקציות כאלה או אחרות (דוגמא - טינדר)השאלה שלי דוקטור היא מה אני עושה לא בסדר? מה גורם לכל בחורה לרצות אותי בהתחלה ואז תוך תקופה מאוד קצרה לאבד את זה ולזרוק אותי? אני מתחיל לאבד תקווה באמת..

ד"ר אורן חסון
משיכה ראשונית יש. ואחר-כך?
16.12.2014 • 17:34

שי יקר,
קשה לי לדעת מה קורה להן מבלי להכיר אותך, ומבלי לדבר איתך על דרך ההתנהלות שלך. האפשרויות רבות. הבסיס הוא שאתה אומר שיצירת קשר ראשוני היא קלה יחסית, אבל משהו קורה בהמשך שמוריד להן את הרצון להמשיך, לאחר שבועיים עד ארבעה חודשים. יש סיכוי מסויים שההתרחקות אינה קשורה אליך. אבל אם זה כן, זה יכול להגיע מתוך דברים שקשורים להתנהגות שלך בהמשך (למשל, אם אתה דורש המון תשומת לב, או להפך, לא שומר מספיק על קשר בין פגישה לפגישה), או אם הם משערות, על סמך ההכרות המתמשכת יותר, שאתה חסר אמביציות, או לא יודע לתת, או תלותי, או שתלטן, או שהן רואות שמצבך הכלכלי לא משהו ולא מה שציפו לו, או שהן מבינות שאתה לא רוצה ילדים, או אולי רוצה עשרה ואשה שתהיה בבית, או כל דבר אחר שלא מסתדר להן. חלק מהדברים האלה יתכן שעלו במהלך הקשר כנושא בשיחה, ואתה יכול להעזר בזה. חלק אולי לא. אולי כדאי שתבדוק עם חברים וידידות שלך, מה דעתם, או עם חברים או ידידות שמכירים את אלו שהחליטו להיפרד, כדי לרחרח מה באמת קרה. וכמו שאתה מבין, זו לא המשיכה הראשונית, אלא משהו שאפשר לגלות אחר-כך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083