היא עשתה בשבילך - מה מסתתר?

תאריך פנייה: 21.01.2007 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אני
האם כדי להעלות נושא כזה?
21.01.2007 • 03:49

אני בן 21 היא 25.. השלמנו עם ההפרש...(בינתיים) אני מקווה...הבחורה הייתה בקשר חודשיים עם מישהו ,היא אומרת שאני זה שפתח לה את העיניים ובזכותי היא הבינה שהיא לא צריכה להיות איתו ושלא היה לה טוב...אני יציין שבמשך שבוע אני חיכיתי שהיא תסיים איתו סופית וזה קרה אתמולאנחנו דיי נדלקנו אחד על השני היה קליק מדהים והכל פשוט נראה מושלם אני לא מפסיק לחשוב עליה ולפי מה שהיא אומרת גם היא עליי..היה לנו דייט מושלם לחלוטין וחיבור נהדראני בדרך כלל לא אמין בכלל ואני יוצא עם כמה בנות במקביל אבל מאז שהכרתי אותה אף אחת לא מעניינת אותי ואני הפעם רוצה להיות הכי אמיתי שאפשר ולהיות רק איתה אמין לחלוטיןהאם כדי להעלות את נושא האמינות כי למרות שהיא מדהימה ועושה רושם של בחורה ממש טובה ואמינה היא עזבה מישהו אולי לא 100% בגללי אבל היה לי חלק די גדול בזהמה שקצת מערער לי את הבטחון בה .אשמח לקבל תשובתך ... תודה רבה רבה מראש ד"ר חסון

ד"ר אורן חסון
מצאת אהבה? הייה מאושר.
22.01.2007 • 00:22

אני יקר,
היא הרי עשתה צעד חשוב כדי להראות לך שהיא מעוניינת בך, ומכל מה שעשתה למענך, אתה מחפש את הקושי: אז אולי היא כזאת שתעזוב גם אותי למען מישהו אחר? למה היא "כזאת"? היא בסך הכל עשתה משהו למענך, שגם אתה רצית. אחרת היתה נשארת איתו. בדוק אם מה שמפריע לך באמת זה לא חוסר הבטחון שלך בעצמך, ובכך שהיא תמשיך לרצות אותך.לכל אחד מאיתנו יכולים להיות מצבים שבהם יום אחד נחליט שהקשר הנוכחי לא טוב, ונעזוב אותו כדי להיות לבד, או כדי להיות בקשר אחר שנראה לנו יותר. זה קורה יותר בקשרים טריים. לא צריך להיות "כזה" כדי לעשות את זה. אני מציע שתיהנה ממה שיש לך. מצאת מישהי שאתה מאד אוהב, עד כדי כך שאתה מפסיק לחשוב על אחרות, אז הייה מאושר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083