החלטות בזוגיות: מבט לאחור

תאריך פנייה: 03.12.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
ליהי
כייצד יודעים שזה נכון לך?
03.12.2005 • 15:00

אורן שלום,הכרתי בחור לפני 3 שנים, בהתחלה לא ממש הייתי בקטע שלו אך לאחר כמה חודשים הוא גרם לי להרגיש משהו כה חזק שלא היה ברור לי כייצד בחור שהוא אנטי-תיזה לכל מה שחיפשתי בחיים יכול לגרום לי להרגיש משהו כה חזק. הקשר שלנו עבר לא מעט תהפוכות (לרוב בגללי) משום שהיה קשה לי לוותר על הפרופיל שחיפשתי לי לחיים. בכל פעם שחזרתי אליו, קמתי והלכתי משום שהיה קשה לי עם העובדה שהוא לא מדבר הרבה, העובדה שהוא לא "אינציקלופדיה מהלכת" ומעדיף לשבת בבית (בניגוד גמור לתחום בו עוסק ולתחילת הקשר שלנו). במהלך אחת הפרידות שלנו הכרתי בחור אחר שהיה תואם את הפרופיל אך משום מה לא ממש נמשכתי אליו (והוא נראה טוב בעיני). פשוט היה לי כזה חיבור עם הבחור הראשון כאילו הוא מכיר אותי ממש מבפנים ויודע מה מניע אותי.חשוב לי לבחור נכון, ואני יודעת שנישואים זה לא קל. היום הבחור הראשון גר עם מישהי כבר חצי שנה, אשר במהלכה נפגשנו לא מעט פעמים ועד היום אנחנו משוחחים ונפגשים.הוא לא נאמן לה, אך הוא החליט לתת לה צ'אנס כי הוא לא בטוח שאני מסוג הבחורות שתוכלנה להתמודד עם קשיים בקשר. ניסיתי להסביר לו כי היום הדברים הם אחרים אך הוא לא ממש מאמין לי.החלטתי לוותר וביקשתי שלא יצור עימי קשר יותר. אני יודעת שעד היום הוא לא הרגיש אהבה כה חזקה למישהי כמו שהוא הרגיש אלי (לדבריו). התחלתי לצאת עם אחרים אך אף אחד לא ממש מזיז לי משהו בלב. אני כאילו עדיין מחכה לו ויודעת שהוא יגיע וברור לי שזה לא בריא. מה לעשות? כייצד יודעים אם מישהו מתאים לך?

ד"ר אורן חסון
כשמסתכלים אחורה
04.12.2005 • 01:13

ליהי יקרה,
הכי טוב יודעים בדיעבד, לאחר זמן. לפני זה, נמצאים בדרגה כזו או אחרת של חוסר ודאות, ולכן יש פרפורים לפני החלטות.אבל שימי לך שגם מהבחור הראשון לא ממש התלהבת בהתחלה, ורק אחרי כמה חודשים הוא גרם לך לתחושה חזקה. לבחור השני, שתאם יותר את "הפרופיל" שלך, לא נתת את אותו הצ'אנס. אולי כדאי שתעשי את זה עם הבחור הבא שייראה לך מתאים, למרות שזה לוקח זמן עד שאת רואה אם זה עובד או לא, ולמרות שאת חוששת מלאבד זמן יקר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083