החלטה קשה: מה לומר לעצמך

תאריך פנייה: 12.12.2010 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
מירית
אמון שנפגע
12.12.2010 • 11:43

ד"ר חסון שלום,
אני ובן זוג ביחד כבר כמה שנים. לא מזמן הוא התוודה בפניי שהוא בגד בי לפני כמה חודשים וזה נמשך כמה ימים. זה היה בתקופת לדבריו שהיינו שרויים במשבר. הוא אמר שהוא מאד מתחרט על זה וכשזה קרה הוא הבין כמה הוא אוהב אותי. אני נורא אוהבת אותו ויודעת שגם הוא אותי. אבל הוא פגע בי מאד בכך שבגד בי ואיבד את אמונתי. זה מה שהכי כאב לי ונדהמתי משהוא הסתיר ממני כמה חודשים, הוא היה מיוסר שניסה למצוא את הזמן לשתף אותי בסוף נשבר וסיפר לי. אני רוצה לתאר את הרגשה מה שהרגשתי כשהוא שיתף, פשוט הרגשתי נבגדת, המומה מבן אדם שהייתי אתו שנים בגד בי. יש בי רגשות מעורבים.כעת זה החלטה שלי אם להמשיך הלאה בלעדיו או לתת לו הזדמנות שניה (אני רוצה לציין שאני לא האמנתי בלתת הזדמנות לבגידות).אשמח לקבל חוות דעתך ד"ר חסון.

ד"ר אורן חסון
מה לומר לו, ומה לומר לעצמך
13.12.2010 • 01:08

מירית יקרה,
גילית עכשיו, ולכן זה כואב עכשיו, וההחלטה שאת צריכה לעשות היא החלטה עכשיו. אני חושב שבעיקר את כועסת על שהוא שלל ממך את יכולת ההחלטה מיד כשזה קרה, כשהיחסים ביניכם היו שבירים יותר, ושהיית יכולה יותר בקלות לעמוד על כבודך ולומר לו: "תודה לא". עכשיו, כשאתם שוב ביחד, וכשברור לשניכם שגם את נורא אוהבת אותו, זה לא פייר, כי את לא יכולה כל כך בקלות לעמוד על כבודך ולומר לו "תודה לא".זה כואב. זה לא קל. אבל לפחות יש לשניכם הזדמנות שנייה. לו היה מספר לך אז, אני לא בטוח אם היתה לכם הזדמנות שניה. זה לא פייר, אבל יש למטבע הזה שני צדדים. את לא צריכה לומר לו את זה - את צריכה לומר את זה לעצמך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מירית
מה לומר לו, ומה לומר לעצמך
15.12.2010 • 00:10

אבל איך אפשר להתקדם בידיעה שהוא הסתיר ממני במשך כמה חודשים?הסתבר לי שזה נמשך כמה פעמים בתוך שבועיים, לדבריו.אני שבורת לב.יש בי המון כעס, אכזבה עמוקה והכי מהכול כאב.אני כל הזמן שואלת את עצמי, למה הוא עשה את זה? אם הוא טוען שהוא אוהב אותי מאד.איך אוכל לדעת בוודאות שזה לא יקרה לי שוב?אני רוצה לציין, שבתקופה האחרונה שלפני הוא התוודה בפניי, היחסים שלנו איך להגיד? היו פשוט בשמיים. היה פרגון ואהבה מ2 צדדים.אז למה לדעתך כשאוהבים מישהו, בוגדים בו בכל מקרה עד שנופל להם אסימון "לא הייתי צריך לעשות את זה.."?זה נקרא אהבה אחרי מה שהוא עשה לי?אשמח לשמוע שוב חוות דעתך, ד"ר חסון.