החלטה קשה: בן זוג עם יתרונות וחסרונות

תאריך פנייה: 16.11.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
דלית
משיכה ודחיה בו זמנית
16.11.2011 • 17:59

אני בת 59 היה לי קשר עד לא מזמן עם גבר בן 69 הקשר נמשך 5 שנים לסרוגיןכשאני נפרדת ממנו וחוזרת אליו. יש לי אליו משיכה פיזית ודחיה רוחנית. פיזית הוא גבר נאה ואסטטי. עם יכולת כלכלית מפתה (אני דלת אמצעים). רוחנית הוא משעמם. תחומי התעניינות צרים. לא חברותי וחסרה לו פתיחות ונדיבות. האם יתכןלקיים קשר כזה או כדאי לוותר בעיקר לאור הפרידות המרובות בינינו שבאו מצידי.ישנו דבר נוסף חזותו והתנהלותו הגברית מזכירה לי מאוד את אבי ז"ל דבר שגורם למשיכה אך גם לדחיה. מה עושים?

ד"ר אורן חסון
גם וגם?
19.11.2011 • 16:44

דלית יקרה,
מצאת בן זוג שיש לו יתרונות וחסרונות. כמה מפתיע, נכון? ההחלטה היא שלך מה גובר על מה. אני לא יכול להחליט בשבילך. עושה רושם שעד עכשיו, כשהיית בלעדיו – חזרת אליו, כי מה שהיה לך בלעדיו לא היה מספיק טוב, וכי הוא נתן לך תקווה למשהו טוב יותר. אלא שכאשר היית איתו לא החזקת מעמד, כי המשהו הזה לא היה מספיק טוב. בדיוק כמו נילי, שתי שאלות מתחת, את צריכה להחליט על מה את מוותרת, עליו ועל הטוב שיש בו, או על החלום על משהו אחר שחסר לך אצלו. ואולי כדאי לך גם לשאול את השאלה אם זה אפשרי להיות איתו, על הטוב שיש בו, ולמצוא דברים שחסרים לך, כמו עניין בנושאים שהוא לא מתעניין בהם, חברות ופתיחות ללא מיניות אצל חברות וידידים שהם מחוץ לזוגיות. אם הוא פתוח לאפשרות הזו, זו נקודה למחשבה עבורך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083