גבר נשוי: מלכודת דבש
מישהי
התלבטות קשה מאוד
⌄
אני גרושה הרבה שנים יש לציין שאני אישה מאוד נאה ומושכת תשומת לב ונראית צעירה בהרבה מגילי ,יצאתי פה ושם ולא בדיוק מצאתי מה שאני מחפשת עד שהייתי צריכה להיות באיזה מקום לגמרי במקרה והוא היה שםהוא התחיל לדבר איתי ואני שיתפתי פעולה הגבר שחלמתי עליו כל חיי נאה אינטלגטנ מקסים שובה לב לבבי לבוש בקפידה לאחר ברור ביננו הסתבר שהוא בעל עמדה בכירה ביותר ופשוט נדלקתי עליו התאהבתי בו אבל התגלה שהוא נשוי וזו פעם ראשונה שאני נקלעת למצב כזה עם גבר נשויפה הדילמה שאני כבר כמה ימים לא יודעת מה לעשות מצד אחד אני אומרת לעצמי תקחי מה שיש חיפשת הרבה לא מצאת תזרמי עם מה שיש אני לבד הילדים שלי התחתנו ואני מרגישה ריקנות ובדידות.ומצד שני אני יודעת שהוא לא יהיה שלי הוא של אישתו נפגשנו כמה פעמים ואני לא רגילה לפגישות האלה הקצרות הקצובות בזמן אבל מה לעשות התאהבתי קשות בו אני נמשכת אליו בטרוף אף על פי שעדיון לא הגענו לאיניטמיות אני רוצה אותו בכל מאוד י ואין לי מושג כעת מה לעשות אני טרודה בו כל היום והלילה חושבת עליו ..
ד"ר אורן חסון
מלכודת דבש
⌄
מישהי יקרה,
אני מניח שהוא סיפר לך על כך שהוא נשוי די בתחילת השיחות ביניכם, כך שהוא לא רימה אותך לאורך זמן. מצד שני, יש לך שלוש בעיות מרכזיות אחרות – האחת, שהוא בן זוג עם לוחות זמנים קצובים, ושלא יהיה זמין לך כל הזמן, ולא רק זה - שיצטרך לשים לך גבולות שלפעמים יהיה לך קשה להתמודד איתם השניה – שתצטרכי לחלוק אותו עם אשתו (ובין אם הוא ינסה "להרגיע" אותך ולומר שאין ביניהם שום דבר, ובין אם לא, זה משהו שלעולם לא תדעי בודאות – כי זה משהו שגברים נשואים נוטים לא לדייק בו), ולא כל אחת יכולה לעכל זאת, והשלישית – ההבט המוסרי שלך וההערכה שלך בעיני עצמך, שכפי שאני רואה, לפחות כרגע, כשאת כל כך רוצה, הוא לא מטריד אותך. יתכן מאד שהוא כן יטריד אותך בהמשך. בכל מקרה, מה שלא תחליטי, קחי בחשבון שאם את מקווה שיום אחד הוא יהיה שלך בסוף הדרך, סביר הרבה הרבה יותר שזה יהיה חלום כואב ופוגע, מאשר משהו שיקרה באופן ממשי.אני מפנה אותך למאמר שכתבתי עלמלכודת הדבש של הגבר הנשוי.
מישהי
מלכודת דבש
⌄
תודה דוקטור חסון פתחת לי את העיניים הייתי צריכה שמישהו ינער אותי קצת ושיגיד לי שאני נמצאת בחלום אני צריכה לחשוב מהראש מההגיון ולא מהלבכמה שקשה לי אני צריכה לוותר הוא לא יהיה שלי תודה