החזרתו של אהוב - מה אפשר לעשות
just one
אני רוצה עזרה דחופה
⌄
אני ממש ממש אוהבת את החבר שלי שנפרד ממני כבר חודשיים.אני מאמינה בתוך תוכי שהוא עדיין אוהב אותי למרות שהוא אומר שלא ומכחיש את זה.למרות שהוא אומר מילים קשות שאני בכלל לא רוצה לשמוע בגלל שאני אשכח ממנו.עברנו עברנו תקופה יפה .היינו חברים שנתיים וחצי. גרנו ביחד שנה וחצי.עברנו המון המון מה לאאא.הקרבבתי למענו הכל.הבעייה הייתה קנאה ולחץ(ולמרות הכל הוא קיבל את זה)עד שיום אחד הוא התפוצץ ועזב אותי ככה מבלי לשבת ולדבר .עזב אותי עצבני על מריבה.ניסיתי לדבר איתו ולא הצלחתי(הורים אפילו)הגעתי למצב נואש).עכשיו אני עומדת על הרגליים ומנסה להחזיר את חיי בחזרה לומדת מתקדמת.אבל אני מאמינה בתוך תוכי שהוא עדיין אוהב אותי.ואני לא רוצה לוותר עליו מה אני אמורה לעשות.איך אני יכולה להחזיר אותו מבלי שיכעס ויצעק ויגיד מילים לא יפות.כי אני אדם ממש ממש רגיש.ואיך אני יכולה להחזיר אותו מבלי שירגיש שאני רודפת אחריו.בחודש השני של הפרידה לא רדפתי אחריו בכלל בכלל נתתי לו חופש.בבקשה תעזרו לי (אני מתה להחזיר אותו אליי)
ד"ר אורן חסון
מה שאפשר, ומה שכנראה אי אפשר
⌄
Just one/מרייה יקרה,
נדמה לי שקצת קשה להחזיר אותו מבלי שירגיש. את מאמינה שהוא עדיין אוהב אותך, אלא שהוא אמר לך דברים שונים לגמרי, ובאופן ברור מאד. יכול להיות שאולי אפילו קל לו יותר על הלב, כי הוא לא צריך להתעמת עם בני משפחתו יותר, בשל הבדלי הדת שלכם. ולכן, חזרי לתשובתי למכתבך הקודם, כמה שאלות למטה.