החבר רוצה להיפרד? קחי יוזמה
העצובה
תעזור לי
⌄
שלום
אני בת 19 ואני בקשר עם בחור גדול ממני בשנה כבר שנתייםבשנה הראשונה היו בעיות אבל גם היתי מאושרת אותו השנה הוא התחיל להתרחק ממניבחודשירתם האחרונים הוא מתרחק מאוד לא מתקשר הרבה לפעמים ימים לא שומעת ממנו שום דבר אפילו אם אני שולחת לו הודעות שאני בדיכאון שיתקשר שאני עצובה פשוט לא מזיז לו כשאני באה ואומרת לו מה שישי לי בלב הוא שותק ולא אומר כלום ומנסה להוציא אותי מהסיפור שאני האשמהבחודש האחרון הוא אמר לי שהוא רוצה שנפרד וסתם אומר שהוא מתלוצץ אבל גם הבחנתי שלא רק הוא אומר לי כך אלא ם החברים שלו באים אומרים לי הוא לא רוצה קשר איתך ואחר כך אומרים שצוחקים איתיהאם הוא רומז לי ? שהוא רוצה להפרד?גם כן הוא הבטיח לי שיבקש את היד שלי והבית שלו יהיה מוכן תוך שנתיים וכבר עברו שנתיים אפילו להכיר את ההורים שלי לא מעוניין וגם לא רוצה שאני אכיר את המשפחה שלו או הם יכירו אותי אפילו הם בכלל לא יודעים על קיומיוגם לא בית מוכן ולא כלום ובכלל לא חוסך כסף מה אעשה ? הבעיה שישי משהו שקרה בנינו שאני לא יכולה להפרד וגם לא רוצה כבר את החיים שלו הם שונים מאוד מחיימא אעשה בבקשה האם הוא רוצה להפרד? מה אעשה כדי שיגיד לי בפניםתודה
ד"ר אורן חסון
לקחת יוזמה
⌄
העצובה יקרה,
לפי מה שאת כותבת, כנראה שהוא רוצה להיפרד, אבל כל עוד הוא לא אומר לך באופן ברור, את לא יכולהלדעתמה הוא רוצה. מה שבטוח הוא שהחבר שלך לא טורח, ואו שלא מנסה או שלא יודע (או שניהם), איך להפוך אותך למאושרת.אבל מה שלא ברור לי עוד יותר הוא מה שאת רוצה. מצד אחד את "לא יכולה להיפרד", ומצד שני את לא רוצה כבר את החיים איתו, "כי הם שונים משלך". מצד אחד את רוצה לדעת אם הוא רוצה להיפרד ממך, ומצד שני את רוצה שהוא יגיד לך את זה, ולא לוקחת יוזמה. היתרון של לקיחת יוזמה הוא שאת יודעת טוב יותר מה קורה, וכן, שאת שולטת בקצב. קחי את היוזמה.